hír előfizetés építési megoldások metszet

Construma akció a Metszetre és az Építési Megoldásokra: ismét „mindent vissza”!


Csépé | 2012.04.11
Csak a Construma három szakmai napja alatt (április 18., 19., 20.) ismét él a Metszet tavaly év végén sikert aratott rendkívüli előfizetési akciója: három éves előfizetésnél a 11.900 ft teljes összege visszajár! A három nap alatt az Építési Megoldások is féláron fizethető elő!

Fizessen elő két évre a Metszet folyóiratra, és a 8.900 ft felét visszatérítjük a tervlap.hu rendszerében!

Fizessen elő három évre a Metszet folyóiratra, és a 11.900 ft teljes összegét visszatérítjük a tervlap.hu rendszerében!

Fizessen elő egy évre az Építési Megoldások  folyóiratra, és az 1.995 ft felét visszatérítjük a tervlap.hu rendszerében!


Az összeg felhasználható: rendezvényekre (Építész Tervezői Napok a Barában: május 24., június 14., szeptember 20., november 15.; Öko-logikus építészet stb.); on-line szabadon választott és kötelező képzésekre (www.tervlap.hu/tovabbkepzes); előfizetésre, kiadványokra (Metszet/Építési Megoldások, Vasbeton szerkezetek tervezési segédlet, Kisokos Statikusoknak, Fa tartószerkezetek segédlet stb.).

Előfizetés elektronikusan: www.tervlap.hu/elofizetes; vagy a helyszínen (A pavilon 209/C stand). A befizetés után 1-2 napon belül értesítjük a visszatérítésről.

Az akció csak április 18. 0 órától április 20. 24 óráig érvényes!

Figyelem! A jelentkezésnél és a visszajelzésnél a visszatérítésről nem lesz külön értesítés, csak az összeg beérkezése után, email-ben. A kedvezménnyel az is élhet, akinek van élő előfizetése, csak az új előfizetés kezdetét a meglévő utáni lapszámra kell állítani.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások