hír rendezvény Méter Mérnökmérő Méter Mérnöknap verseny

Méter Mérnökmérő – Elindult a versenyző csapatok nevezése!


droID | 2015.08.24
Lassan vége a nyárnak, a mérnökök ismét munkába állnak, de előtte akad még egy kitűnő alkalom, amikor a szórakozásé, játékos versengésé és könnyed tanulásé a főszerep. A Méter remek alkalom a csapatépítésre, ahol a különböző szakterületen tevékenykedő mérnökök szorosabbra fűzhetik meglévő és leendő kapcsolataikat kollégáikkal, partnereikkel.

Vállalkozó szellemű fiatal mérnökök szeptember 5-én, idén első ízben rendezik meg a Méter Mérnöknapot. A rendezvény célja, hogy megismertesse egymással az építőipar különböző szakterületein tevékenykedő mérnököket. A résztvevők szorosabbra fűzhetik meglévő és leendő kapcsolataikat kollégáikkal, partnereikkel, miközben a csapatok próbára teszik tudásukat, ügyességüket és együttműködő-képességüket.

A Méter egész napos programja során 8 csapat küzd meg egymással a Mérnökmérő verseny keretein belül, hogy három versenyszámban összemérjék tudásukat (akadálypálya, Mensa kvízteszt, bográcsfőzés). A versenyszámok során elérhető részpontok összeadódnak: a nap végén kiderül, kik az első Méter nyertesei. A jobb helyezés elérésére esélyesebbek azok a csapatok, amelyekben vegyesen képviselik magukat a különféle mérnökszakmák. A rendezvényen bármely mérnök részt vehet, legyen az építész, gépész, statikus, villamosmérnök, tűzvédelmi, környezetvédelmi, avagy közlekedési mérnök. A csapatalakításhoz a 8 jelentkezőből legalább egynek regisztrált kamarai tagnak kell lennnie.

A nap folyamán a versenyek között érdekes előadásokat is hallgathatnak a látogatók. Szó lesz borászatról, fújható hőszigetelésről, újrahasznosítási lehetőségekről, de a helyszínen megtekinthetik a magyar fejlesztésű Evopro busz prototípusát, amellyel a nap folyamán többször is rövid körutazásokat tehetnek Budafokon.

Ugyan a rendezvény célja a kapcsolatépítés, a verseny legjobb csapatai értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak: wellness üdülés, szabadesés szimuláció, bor ajándékcsomag, Lego Architecture játék, és sok más ajándék vár a nyertesekre.

Az esemény honlapja
Facebook

Jelentkezés az eseményre

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások