szokolyai | 2011.04.04
A tavalyi első Építész Squash Kupa erős indítás volt, de azt is sikerült túlszárnyalni. A kollégák és sporttársak jóslata alapján jövőre még népszerűbb lesz ez a rendezvény.

Többen lettünk. Az első verseny 28 indulójával szemben, most 37 játékos vállalta a megmérettetést. Ez a létszám már más rendszerű lebonyolítást igényelt. A svájci rendszer helyett, most csak csoportmérkőzéseken továbbjutottak játszhattak a helyosztókért. Így lehettet csak tartani a ugyannyi időkeretbe beférő mérkőzésszámot. Ennek megfelelően az elsőtől a nyolcadik helyig hirdettük eredményt. Az előző évi címvédők nem indultak így teljesen nyílt küzdelem alakulhatott ki. Az átlag színvonal így is magasabb volt. Többen voltak, akik párban is rendszeresen együtt edzenek, ami látszott is a játékukon és a egymáshoz közeli helyezésükön is. A versenyzés hangulata mindenki számára izgalmassá tette a játékot. Ez a megmérettetés mégiscsak más, mint ütögetni a haverokkal. Persze a részvétel a fontos, de azért veszteni rossz, nyerni jó.

A hölgy versenyzők is többen voltak, külön csoportot kaptak, de az urakkal is összemérhették tudásukat. Dícséret nekik, hogy bátrak voltak. Remélem jövőre még többen lesznek.

A döntőbe Lovas Gusztáv és N.Nagy Tamás került. Öröm volt nézni a két eltérő karakterű és játékstílusú versenyzőt. Nagyon szoros és izgalmas meccset élvezhettünk végig.

Az első három helyezett Metszet, Octogon, Új Magyar Építőművészet előfizetést, Lite Wellness bérletet, egyedi tervezésű trófeát kapott. A tombolán kisorsoltuk a BMW X3-as teszthétvégét, a Pantone széket – a Vitra és a PointZero jóvóltából –, Armstrong télikabátot és pólókat. Sőt, mindenki hazavihetet egy nagyon szép pohártermoszt szintén az Armstrongnak köszönhetően. Valamint minden regisztráló egyhetes Lite Wellness Club bérletre jogosult.

A fentieken kívül egy jó adag izomlázzal is gazdagabbak is lehettünk.

A tavalyi első Építész Squash Kupa erős indítás volt, de azt is sikerült túlszárnyalni. A kollégák és sporttársak jóslata alapján jövőre még népszerűbb lesz ez a rendezvény. Ha egy napra is sikerült a szakma résztvevőinek mentális és fizikai állapotán javítani, már megérte ennek a versenynek, rendezvénynek, baráti összejövetelnek a szervezésével foglalkozni.

Várjuk a 2012-es évben is a jelentkezőket! Várjuk az eddigi résztvevőktől a jobbító szándékú javaslatokat!


 
Még több kép megtekinthető a www.epiteszsport.hu oldalon!
 



Eredmények:



Férfiak:

1. Lovas Gusztáv

2. N. Nagy Tamás

3. Szerdahelyi László

4. Peity Attila

5. Vörös Péter

6. Répás Ferenc

7. Varga Balázs

8. Kolarovszki László



Nők:

1. Dréher Zsófia

2. Halász Lili

3. Fülöp Erika

4. Kormányos Anna



Szöveg:

Szokolyai Gábor

Fotók:

Nagy Attila

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások