színkép | 2016.07.18
A Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata és Laki Péter alapító ebben az évben is pályázatot hirdet „Az év belsőépítésze – 2015” díjra.

A Laki Péter által alapított díjat évente a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata adományozza kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékekkel rendelkező belsőépítészeti munkáért.

Várjuk azokat a munkákat, amelyek az utóbbi évben készültek el, függetlenül azok nagyságától. Pályázhat kis és nagy területű épületbelső csakúgy, mint lakás, üzlet, oktatási épület, egészségügyi épület vagy más közönségforgalmi épület.

A pályázati dokumentáció:
A dokumentációnak nincs kötött formája, de lehetőség szerint 70x100 cm-es tablókon kérjük beadni, mert a pályázat anyagát az ünnepélyes díjátadás alkalmával kiállításon szeretnénk bemutatni.
A pályázat anyagát CD-n vagy DVD-n elektronikus formában is be kell adni.

A résztvevők köre:
A pályázaton részt vehetnek belsőépítész egyetemi szintű végzettségű vagy belsőépítész jogosultsággal rendelkező tervezők.

A pályázatok beadása:
A pályázatokat a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve az Építészek Házába - 1088 Budapest, Ötpacsirta u.2. személyesen, kivételes esetben postai úton kell eljuttatni.

Beadási határidő: 2016. szeptember 2. péntek, 12 óra

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

Kérdésekkel O. Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104/ 15. mellék telefonszámon vagy az ecker.judit[kukac]art-tax.hu e-mail címen.

O. Ecker Judit – tagozatvezető

Forrás: www.mek.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások