hír rendezvény fenntartható innováció közbeszerzés középület

Innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárások – rendezvény

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tájékoztató tréningje az Épületek innovatív felújítására vonatkozó közbeszerzések hazai és nemzetközi lehetőségei” (PROBIS http://www.probisproject.eu/ ) elnevezésű európai uniós konzorcium keretében


kinga | 2016.09.15
A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal tájékoztató tréninget szervez az Innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról, középületek fenntartható felújítása fókusszal az ÉMI Tudásközpontban 2016. szeptember 28-án. A rendezvény célközönsége az Önkormányzatok és közintézmények vagyonkezelő szervezeteinek képviselői.

Meghívó
az Innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról
című szakmai fórumra


A kutatási, fejlesztési és innovációs célú hazai és uniós források felhasználásának szakpolitikai koordinációjáért felelős Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) az önkormányzatok, közintézmények vagyonkezelőit és gazdasági szakembereit, főépítészeket és Regionális Fejlesztési Ügynökségek szakembereit hívja és várja az „Épületek innovatív felújítására vonatkozó közbeszerzések hazai és nemzetközi lehetőségei” (PROBIS) elnevezésű európai uniós kezdeményezés Tájékoztató az innovációt ösztönző uniós közbeszerzési eljárásokról című szakmai fórumára.
A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felület és a rendezvény tervezett programja ezen a linken érhető el.
A kezdeményezés az innovatív technológiák, anyagok alkalmazását és a korszerű, rendszerszintű megközelítés érvényesítését ösztönzi a közigazgatási szervezetek, önkormányzatok körében az energiahatékonysági célú és egyéb fenntarthatósági megoldásokra vonatkozó közbeszerzések során.
A 2016. szeptember 28-án (szerda) 09:00-16:00 óra között tartandó szakmai fórumon a téma hazai és nemzetközi szakértői az épületek innovatív megoldásainak, különösen az innovatív épület-rekonstrukcióra irányuló közbeszerzési eljárások lehetőségeiről tájékoztatják az érdeklődőket.
Helyszín: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.
2000 Szentendre, Dózsa György út 26.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások