Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Ablak – fény és élet
Wéber Antal-díj 2018
Könyvajánló
Nemzetközi Passzívház Nyílt Napok
Újra várják a filmeket a Budapesti Építészeti Filmnapokra
Legyél te a zsűri szavazz most!
Újra lehet pályázni a Lechner különdíjára!
Király gyógyfürdő rekonstrukciója és bővítésének tervezési munkái
sumMA
Született Kadarkúton, mestersége építész
Vámossy könyvbemutató a Fugában
Székesfehérvár történeti központja 2017
Az Magyar Művészeti Akadémiához már októberben eljött a Jézuska
Címkék: Az év belsőépítésze, Lőrincz Szilvia, Mikics András, Kreinbacher Tasting Salon, Palazzo Dorottya, somlóvásárhely, Kreinbacher-birtok, Laki Péter, Fekete György, Finta József, Tildi Béla, Kiss Dániel, Tóth Péter, Magyar Építész Kamara, Belsőépítész Tagozat


Átadták az „Az év belsőépítésze 2015” díjat
színkép 2016. december 16.      
A budapesti Kreinbacher Tasting Salon - Palazzo Dorottya és a somlóvásárhelyi Kreinbacher-birtok belsőépítészeti rekonstrukciójával Lőrincz Szilvia és Mikics András érdemelték ki a 2015-ös év belsőépítésze díjat. (Építész tervező: Ekler Dezső)

A díjat Laki Péter alapította 1998-ban. A belsőépítész szakma legkiválóbbjainak járó elismerést, idén tizennyolcadik alkalommal adták át, december 15-én a Pesti Vigadóban.

A díjátadó ünnepségen beszédet mondott Fekete György Kossuth- és Munkácsy Mihály-díjas belsőépítész, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke. A díjat dr. Finta József Kossuth-díjas építész, c. egyetemi tanár, az MTA és az MMA r. tagja, a zsűri elnöke adta át.

A zsűri elnöke külön kiemelte és dicséretben részesítette Tildi Bélát a Pécsi Klinika rekonstrukciójáért, valamint Kiss Dánielt és Tóth Pétert, a körmendi Batthyány Örökségközpont fogadóépületének és színházának belsőépítészeti munkájáért.

A díjazottak Lőrincz Szilvia és Mikics András az aranyozott bronz emlékplakett mellett Finta Józseftől, a zsűri elnökétől és az alapítótól, Laki Pétertől, a Laki Épületszobrász Zrt. elnök-vezérigazgatójától egymillió ötszázezer forintos jutalmat vehettek át.

A díjátadó alkalmából a pályázatra beérkezett 17 belsőépítész munkából kamarakiállítás nyílt a Vigadóban.

Az év belsőépítésze elismerést a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata évente ítéli oda az előző év általa kiemelkedőnek tartott, különleges tervezői értékkel bíró belsőépítészeti munka tervezőjének.

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 80 (40 szavazatból)
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©