hír Budapest vizes vb

Mobillelátót és mobilmedencét építenek a Városligeti-tóra


sebesp | 2017.03.03
A nyári úszó világbajnokságon a szinkronúszás helyszíne a Városligetben lesz, a most bemutatott látványtervek a tó vizén úszó létesítményeket ábrázolnak.

A vizes vb hivatalos honlapja bemutatta, hogyan tervezik kialakítani a rendezvény városligeti helyszínét. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a szinkronúszás a Városligetben lesz a nyári vizes világbajnokságon, de hogy pontosan hogy fog kinézni a helyszín, azt nem.

Az 5000 férőhelyes helyszínről annyit árulnak el, hogy "Mindamellett, hogy a Műjégpálya számos téli sporteseménynek adott már otthont, most egy merőben új oldalát fogja mutatni a 2017-es FINA Világbajnokságon. Az új kihívást a szinkronúszó versenyek megrendezése jelenti, amely együtt jár majd két mobil medence kialakításával. Könnyen lehet, hogy a rendkívüli premier hagyományt fog teremteni, hiszen minden feltétel adott, kezdve a festőien szép környezettel, a Hősök terének monumentális emlékmű-csoportjával, a pálya szomszédságában a Vajdahunyad-várral, nem utolsó sorban pedig a Műcsarnok épületével."

Forrás:
24.hu

www.fina-budapest2017.com

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások