droID | 2017.04.26
Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése tematikával, idén a budapesti MOM Kulturális Központban rendezi Szakmai Napját a REHAU.

 

Időpont: 2017. május. 31.
Helyszín: MOM Kulturális Központ, Budapest

 

Az épületeknek energiahatékonyabbá, az élettereknek és munkakörnyezeteknek rugalmasabbá és egyedibbé kell válniuk. A jelenkori építés gazdasági és komfort kihívásai összetettek és hatékony, fenntartható megoldásokat, valamint felelősségteljes tervezést és kivitelezést követelnek.

A jövőt megálmodó kutatók, építészek, várostervezők, beruházók vagy energiaszakértők mindenütt már ma a jövő városainak, élettereinek megtervezésén dolgoznak. Az urbanizációs trendek hatásának megfelelően a „smart city”, az okos város a cél, vagyis a fenntartható fejlődés, a hatékony és gazdaságos üzemelés, valamint a jó életminőség egysége.

Erre törekszik a REHAU is. A polimerek tapasztalt szakértőjeként haladó technológiákkal és fenntartható rendszermegoldásokkal világszerte döntően hozzájárulunk a víz higiéniai szempontból kifogástalan feldolgozásához, a természetes energiaforrások kiaknázásához és hatékony használatához, a lakó- és munkakörnyezetek okos kialakításához.

Idei szakmai konferenciánk előadásait átfogóan a családi házak és a társasházak témakörének szenteltük. Hagyományainkhoz híven meghívott előadók közreműködnek a téma feldolgozásában, akik szaktekintélynek számítanak saját területükön. A gyártói oldalt olyan neves cégek képviselik, mint a CRH Magyarország és a Stiebel Eltron.


Szebellédi Tamás
üzletágvezető, REHAU Kft.


A program regisztrációs válaszlevele letölthető innen.

(x)


 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások