hír pályázat

MEGJELENT A FELHÍVÁS A 2011. ÉVI ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZATRA


mesterdij | 2011.06.20
Az ÉVOSZ, az ÉTE, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma, a MÉSZ, az MMK Építési Tagozata, a MÉK, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Közlekedéstudományi Egyesület, az MTF Közműtechnológiákért Egyesület, meghirdeti a 2011 évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at!

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Közlekedéstudományi Egyesület, az MTF Közműtechnológiákért Egyesület, meghirdeti a 2011 évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at!

A feladatot megvalósítók nevében a pályázó a létesítmény fővállalkozója (generálkivitelezője) lehet, de elnyerés esetén az Építőipari Nívódíjat hirdető táblán mellette szerepelnek az építtető, a tervező, valamint a generálkivitelező által megnevezett három, a kivitelezésben érdemi munkát végzett alvállalkozó és mindezeknek a létesítmény megvalósulását közvetlenül irányító vezetői.

Tíz kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni. Ezek: többlakásos lakó-ház, középület, irodaépület, kereskedelmi létesítmény, sport- és szabadidős léte-sítmény, ipari és energetikai létesítmény, műemlék helyreállítás és rehabilitáció, közlekedési létesítmény, infrastrukturális létesítmény, környezetvédelmi és víz-ügyi létesítmény.

Részletes tájékoztatás és letölthető jelentkezési lap az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma honlapján (www.mesterdij.hu).
Telefonon: 06-30-525-1300
Beadási határidő: 2011. szeptember 13.-án, kedden 16 óra.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások