Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Megújul a Vakok Kertje a Városligetben
Élen járnak a környezetvédelmi fejlesztésekben
Óriási nemzetközi elismerés övezte a Liget projektet Münchenben
Székely porta alapkövét helyezték el Kismányokon
20 éves az Első Magyar Látványtár kiállítóháza – látványtári tervek és ihlető művek
A 2017. évi Piranesi-díj magyar jelöltjei
Innovációk hatása az építőiparra
Kiválasztották a jövő évi Velencei Építészeti Biennále magyar kurátorát
Környezetbarát és biztonságos: alternatív tüzelőanyagok a cementgyártásban
Mitől lesz különleges az új Néprajzi Múzeum?
Medgyaszay István emlékkonferencia a Pesti Vigadóban
Korszerűsítik a zalaegerszegi sportiskola energetikai rendszerét
Címkék: tetőablak, VELUX


Műanyag bevonatos VELUX tetőtéri ablakok 100%-ban karbantartásmentes felülettel, akár 0,51 W/m2K Uw-értékkel
droID 2017. október 3.      
A VELUX termékkínálatban megtalálható poliuretán bevonatos tetőtéri ablakok lakkozott felülete esztétikus, 100%-ban karbantartásmentes, fehér színének köszönhetően pedig tökéletesen harmonizál bármelyik tetőtéri helyiség berendezésével.

A VELUX műanyag bevonatos tetőtéri ablakokat kifejezetten ajánljuk magas páraterhelésnek kitett környezetben, így például konyhában és fürdőszobában, de nagyszerű választást jelentenek akkor is, ha az időszakos karbantartásra fordított energiát kell megspórolni.

Az ablaktok és az ablakszárny felülete illesztésmentes, belseje fenyőből készül. A gyártási folyamat keretében a fa magot hőkezelési eljárásnak vetik alá, melynek során kemencében rendkívül magas hőfokra hevítik, így annak nedvességtartalma akár 50%-kal csökken. Ez a ThermoTechnologyTM, mely lényegesen jobb hőszigetelő képességet eredményez, ráadásul a folyamat remekül helyettesíti a kémiai alapú korhadás elleni kezelést.

A gyártás következő szakaszában a fa magon egyenletes öntéssel felületfolytonos poliuretán bevonatot alakítanak ki, majd fedőrétegként kiváló minőségű kétkomponensű fehér lakkot hordanak fel. A végeredmény rendkívül tartós, karcolásmentes és extrém hosszú élettartamú felület. Évek múltán sem igényel kezelést, az esetleges szennyeződések könnyen, egyszerű háztartási tisztítószerekkel eltávolíthatók.

A poliuretán bevonatos VELUX tetőtéri ablakok a Standard, Standard Plus és Premium kínálatban egyaránt megtalálhatók, így nem szükséges kompromisszumot kötnie. A termékek a karbantartásmentes felület nyújtotta kényelem mellett számos előnnyel szolgálnak.

A Standard Plus kínálatban megtalálható háromrétegű üvegezéssel gyártott GLU ablak Uw-értéke 1,1 W/m2K, mellyel az aktuális energetikai követelményeken túl várhatóan a 2020 utáni időszakban érvényes előírásokat is teljesíti. Az ablakok az ablakszárnyon körbefutó extra gumitömítéssel rendelkeznek, mely huzatmentes épületet, fokozott légzárást és hangszigetelést biztosít.

Ha ennél is többre van szükség a tetőtér energetikai teljesítményének növeléséhez vagy az épületet használók komfortigényének kielégítéséhez, érdemes Premium kínálatunkból választani. Háromrétegű, 66-os üvegezéssel ellátott Premium termékeink Uw-értéke mindössze 1,0 W/m2K, és megannyi további lehetőséget rejtenek. GPU típusú felnyíló-billenő panoráma ablakaink akadálytalan kilátást biztosítanak, ezáltal bárki szinte a szabadban érezheti magát, a VELUX INTEGRA® GGU elektromos vagy napelemes tetőtéri ablakok pedig a távműködtetés és intelligens nyitás-zárás kényelmét nyújtják.

Elérhető olyan speciális, kétszeres üvegezésű GGU tetőtéri ablak is, amely passzívház tanúsítvánnyal rendelkezik, Uw értéke pedig 0,51 W/m2K, mely a legjobb a piacon. Integrált napelemmel, beépített motorral és esőérzékelővel láttuk el.

További információért és a termékek részletes leírásáért látogasson el honlapunkra: www.velux.hu

(x)

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©