színkép | 2017.10.12
Elindult a Média Építészeti Díja 2017 közönségszavazása

Töltsön időt jó tervek és házak nézegetésével, válassza ki kedvenceit és segítsen nekik nyerni, szavazzon! A hét legtöbb szavazatot elért projekt kerül az Európa Hajón 2017. november 18-án 16:00 órától megrendezett élő közönségszavazás döntőjébe! Jöjjön el a rendezvényre, de előtte nézze végig és értékelje 1 és 10 pont között az összes épületet és tervet.

A szavazást 2017. október 20-án, pénteken 14:00 órakor zárjuk le. 71 épület, meglepő megoldások, változatos és érdekes projektek. Na de melyik legyen az, amelyik elviszi a Média Építészeti Díja 2017 Közönségdíját épület kategóriában? Nem könnyű a választás, nézze végig a projekteket, s miközben gyönyörködik a magyar építészet idei termésében, 1 és 10 pont között értékelje őket.

Ahogy az épületekről, úgy a tervekről is elmondhatjuk, hogy egyedi, izgalmas ötletekkel, kérdésekkel és arra adott válaszokkal álltak elő az építészek. Hogy milyen figyelemfelkeltő témák foglalkoztatták idén a tervezőket, nézze meg Ön is, miközben átlapozza a 82 [!] tervet, majd döntse el Ön, hogy melyik nyerje el a Média Építészeti Díja 2017 Közönségdíját terv kategóriában.


Bővebb információ: Építészfórum

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások