tervek Danubius Health Spa Resort felújítás Grand Hotel Margitsziget

Milliárdos fejlesztések a margitszigeti szállodákban

Látványtervek


Java | 2017.10.24
Megújulnak a margitszigeti Danubius szállodák: a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda közösségi tereinek átalakítása egy hét múlva indul, eközben folytatódik a Grand Hotel szobáinak felújítása is, a beruházások értéke meghaladja az egymilliárd forintot.

A rekonstrukció első üteme szerint a Danubius Health Spa Resortban a jelenlegi Boróka Bár helyét egy bisztó-jellegű étterem veszi át, a Kamilla Presszó helyén pedig négy napfényes multifunkcionális különterem épül mai beépített technikával és a mobilfalrendszernek köszönhetően variálható méretekkel. Sütő Kata belsőépítész tervei szerint a szálloda belső terei új arculatot kapnak derűs, világos, pasztell színeivel, mai vonalvezetésű ergonómikus bútoraival. A túlnyomórészt üvegfelületekkel határolt lobbyba belépve, a vendégek épületen belül is a gyönyörű margitszigeti zöldkörnyezetben érezhetik magukat rálátással a japán kertre. A szállodában belépve az éppen folyó rendezvényekről a főbejárattal szemben található információs rendszer ad pontos felvilágosítást, mely természetesen egyedileg használható. Az első ütem tervezett befejezése: 2018. február.

A második ütemben a régi gyógyászati recepció helyén kényelmes váró épül, és a gyógyászati részlegek vendégei, illetve a konferenciák résztvevői számára külön bejáratot alakítanak ki a Nagyrét felől. Ezzel egyidejűleg megkezdődik az Ybl Miklós tervei alapján, 1873-ban épült Grand Hotel Margitsziget második emeleti exkluzív szobáinak felújítása. Itt nagy alapterületű deluxe plus kategóriás szobákkal bővül a kínálat. A Grand Hotel szobáinak designját az épület stílusához illően monarchia-korabeli hangulatát visszaadó, klasszikus, visszafogott elegancia jellemzi Caesar Herrer tervei alapján.


Forrás: Turizmusonline.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások