Java | 2017.12.07
A Kinnarps legújabb trendeket felvonultató bemutatótermét „Woodland Party” keretében mutatták be a nagyközönségnek. A svéd irodabútor-specialista terei folyamatosan megújulnak, bemutatva az aktuális trendekre épülő "jövő irodáját", hiszen a hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele az inspiráló munkakörnyezet.

A földszinti terek tematikája a természet közelségére épül. A hatalmas felületeken figyelemfelkeltő, erdőmintás tapétákkal találkozunk, de a bútorok anyag- és színválasztéka is a skandináv erdők hangulatát idézik átékos, vidám akusztikai kiegészítőkkel fűszerezve. Az emeletre érve a Kinnarps Next Office koncepciójában fontos szerep jut a funkcionális tereknek, melynek harmonikus keveréke nyűgözi le a látogatókat. Az egyedi receptúra alapján kialakított munkakörnyezet ugyanis a dedikált munkaállomásokon kívül kreatív tárgyalószigeteket, csendes zónát, könyvtárszobát, touch down munkaállomásokat, break-out tereket és nyitott konyhát foglal magába. A bemutatóterem különlegessége abban rejlik, hogy három funkciót tölt be egyszerre: interaktív előadó, ami egyben irodatér is.

A Jarl konferencia központjába érkező több száz vendég valóban naponta teszteli a Kinnarps irodai megoldásait. Az ABW koncepció lényege, hogy cégspecifikus, ugyanis az egyes aktivitásokhoz különböző terekre van szükség, például egész más egy ügyvédi iroda igénye, és ettől eltérő egy reklámügynökségé. Ha hatékony és motiváló munkakörnyezetet szeretnénk megvalósítani, első lépésként engedhetetlenül fontos a valós igények felmérése. Mindent először önmagunkon tesztelünk, hogy utána hitelesen, tapasztalatokkal felvértezve kínálhassunk megoldásokat a partnereink számára is – mutatja be a koncepció lényegét Turóczi Ildikó értékesítési vezető.

A jövő irodatrendjeire a mobilitás, a rugalmasság és az organikusan alakítható környezet a jellemző. Azonban egyvalami rögtön szembetűnik, ez pedig az otthonosság. A Kinnarps nem csak stílusában hozza el a svéd bútorok melegségét, de szolgáltatásaival is megteremti az ügyfélközpontú, személyes kapcsolatokon nyugvó partnerséget.


Forrás: Blog.iroda.hu
Fotók: Jaksa Bálint
 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások