Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Az Aréna Business Campus grandiózus irodaparkja startol a Hungária körúton
A Magyar Műszaki Múzeum és a Közlekedési Múzeum külön élete
3,4 milliárdos kastély- és műemlékfejlesztési program indul a világörökségi Tokaj Hegyalján
Amszterdami daruba álmodott luxus apartman
Az ABB új innovációs és oktatási kampuszt épít Ausztriában
A szegedi Fül-Orr-Gégészeti Klinika a régió legmodernebb intézményévé lép elő 2020-ra
Idén először hazai hidak versenye! Te is szavazhatsz április 30-ig!
A béke tornya épül a szlovén Kopernél
Megnyílt a Ludovika Campus a test és lélek épülésére
Anthony Gall új butikhotelje, a Hotel Clark
A sárga-tenger-parti szinteltolásos lakótorony hatalmas kapujával elképesztő látványt nyújt
Gran Cancun nevű óceántisztító ökosziget mentheti meg a Karib-tenger ökoszisztémáját
2021-re megújul a Veszprémi Petőfi Színház és környezete
Címkék: HillSide irodaház, belsőépítészeti tervek, Bara Ákos, Bara Design Stúdió, környezettudatosság


Ilyen elegánsan fog kinézni a HillSide irodaház belül
Belsőépítészeti tervek!
Java 2017. december 27.      
A HillSide Offices belső tereinek kialakítására a top igényesség, a környezettudatosság és a könnyed elegancia a jellemző. Remek választás volt, hogy a tervek elkészítését a fiatal és nemzetközileg is sikeres Bara Ákosra és cégére, a Bara Design Stúdióra bízták.

A fiatal dizájner neve ismerősen cseng a nagyvilágban, elsősorban persze Budapesten, de Londonban, Los Angelesben és Pekingben is, melyet nemzetközileg elismert díjnyertes munkái fémjeleznek, többek között a Le Méridien szálloda, a TG Italiano, a TG Piccolino, a BoB vagy a Bestia.

A Csörsz utcai jól pozícionált épület felső emeleteiről letekintve egyedülálló kilátás tárul a szemlélő elé, a szomszédban lévő Gesztenyéskert, távolabb a budai hegykoszorú, de átláthatunk a pesti oldalra, valamint a hömpölygő Dunára is. A zöld környezet üdítő látványa, az épület szinte teljes körbenapozottsága a belsőépítészeti tervek koncepcióját is meghatározta, mely érzékenyen reflektál a változatos terepvonalakra, valamint a budai hegyek lágy geográfiai vonalaira. A tervezői inspiráció a belső terek meghatározó hullámvonalaiban lelhető fel. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természet közelivé és egyben otthonossá teszik az előteret is. A barátságos, nagyvonalú lobbyba lépve máris jó hangulat érzete jár át. Különleges szerepet kapott a világítás kialakításának játékossága, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek.

Forrás:
blog.iroda.hu

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: -2 (1 szavazatból)
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©