Java | 2017.12.27
A HillSide Offices belső tereinek kialakítására a top igényesség, a környezettudatosság és a könnyed elegancia a jellemző. Remek választás volt, hogy a tervek elkészítését a fiatal és nemzetközileg is sikeres Bara Ákosra és cégére, a Bara Design Stúdióra bízták.

A fiatal dizájner neve ismerősen cseng a nagyvilágban, elsősorban persze Budapesten, de Londonban, Los Angelesben és Pekingben is, melyet nemzetközileg elismert díjnyertes munkái fémjeleznek, többek között a Le Méridien szálloda, a TG Italiano, a TG Piccolino, a BoB vagy a Bestia.

A Csörsz utcai jól pozícionált épület felső emeleteiről letekintve egyedülálló kilátás tárul a szemlélő elé, a szomszédban lévő Gesztenyéskert, távolabb a budai hegykoszorú, de átláthatunk a pesti oldalra, valamint a hömpölygő Dunára is. A zöld környezet üdítő látványa, az épület szinte teljes körbenapozottsága a belsőépítészeti tervek koncepcióját is meghatározta, mely érzékenyen reflektál a változatos terepvonalakra, valamint a budai hegyek lágy geográfiai vonalaira. A tervezői inspiráció a belső terek meghatározó hullámvonalaiban lelhető fel. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természet közelivé és egyben otthonossá teszik az előteret is. A barátságos, nagyvonalú lobbyba lépve máris jó hangulat érzete jár át. Különleges szerepet kapott a világítás kialakításának játékossága, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek.

Forrás:
blog.iroda.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások