Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Ráncfelvarrás előtt a régi Europark bevásárlóközpont
Új Iskola New Yorkban: Erőd egy óriás ujjlenyomatával
Gyémántba szőtt tudomány
Duna-Buda tervpályázat: Nagy érdeklődés, gyér lelkesedés
Csőálom vagy rémálom?
Makovecz Imre Emlékközpont nyílt az építész egykori házában
Szegénynegyed, Sárkányváros és Mad Max övezet is lesz a kisvárdai élményparkban
Ez történik, ha Obama építészt játszik
Stan és Pan New Yorkban: Ikertornyok Hatherwicktől
Egy brutalista villaépülete a békeidőkből
Magasvasút lesz a Rákoskeresztúrra vezető új metróvonal
Cikkcakkba rendezné BIG a Google dolgozóit
Indul a pályázat a Nemzetgazdasági Minisztérium leendő székhelyének tervezésére
Címkék: Budapest, OTP, DVM Group


Új innovatív központ a Váci 1-ben
sebesp 2017. december 29.      
450 négyzetméteren alakítottak ki új kutatás-fejlesztési központot a belváros presztízsépületében, a Világörökségi listáján szereplő Váci 1-ben – írja a realista.hu.

Az innovatív irodatérben helyet kapott egy speciális oktatási központ, több projektszoba és egy előadóterem is. Az OTP LAB (az OTP Bank lakossági banki innovációs központja) 2017 decemberében kezdte meg tevékenységét az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő épület 4. emeletén.

Kovács Attila MRICS – a Horizon Development ügyvezető partnere – így nyilatkozott a bank költözése kapcsán: “Óriási örömmel tölt el minket, hogy az OTP-t az általunk fejlesztett történelmi épületben üdvözölhetjük, ahol rugalmasan és elegánsan sikerült beillesztenünk az OTP LAB R&D funkcióit egy 1915-ben épült történelmi épületbe. Az általunk kínált irodai megoldások mind megfelelnek a XXI. század fenntarthatósági és műszaki kritériumainak, miközben a környezet, amit mindehhez biztosítunk egy autentikusan felújított neoklasszicista palota.”

Az ingatlan tulajdonosa a müncheni központú ingatlanalap-kezelő csoport, a GLL Real Estate Partners. Vajnai Zsuzsa vagyongazdálkodási menedzser a cég nevében hangsúlyozta: “Az OTP LAB kiemelten üdvözölt bérlő a Váci 1-ben, ingatlanportfóliónk legújabb épületében. A GLL budapesti portfóliója olyan prémiumirodákat foglal magába, amelyek kimagasló színvonalat és minőségi szolgáltatásokat garantálnak bérlőiknek. Az OTP LAB sikeres üzleti működését is ilyen magas szintű szolgáltatással kívánjuk támogatni, amelyben partnerünk a Horizon Development üzemeltetési csapata.

A Váci 1 a DVM group által tervezett és kivitelezett műemléki rekonstrukció, ahol a cégcsoport tervezési, projektmenedzsment, környezettudatos tanácsadási és fővállalkozói részlege egyaránt meghatározó szerepet játszott az épület 2015-ös revitalizációjában. A Váci 1 jelenlegi bérbeadottsága 100%, utolsóként beköltöző bérlője 2018. áprilisában foglalja majd el irodatereit.


Forrás: realista.hu

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©