Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Zaha Hadid irodája robotok bevonásával épít iskolát
Lehet egy kicsit hosszabb – a kisföldalatti?
A felhővasaló, avagy James Bond dácsája Zaha Hadid módra – videó
Egymilliárdért tervezheti át a Déli pályaudvar területét az M-Teampannon
Becsúszó szerelés
Hamarosan földre száll a Föld Londonban
Szeptemberben nyílik meg a felújított Hagyományok Háza
Lengyel Történelmi Múzeum épül Varsóban
Sárospatakon is felújítják a Makovecz-épületeket
Közel ötmilliárdért tervezik a Budapesti Atlétikai Stadiont – sok ez vagy kevés?
Kunyhónál több, háznál kevesebb
Heteken belül megnyílik a Liget Budapest Projekt kutyás élményparkja
Rá sem lehet majd ismerni a debreceni strandra
Címkék: Budapest, OTP, DVM Group


Új innovatív központ a Váci 1-ben
sebesp 2017. december 29.      
450 négyzetméteren alakítottak ki új kutatás-fejlesztési központot a belváros presztízsépületében, a Világörökségi listáján szereplő Váci 1-ben – írja a realista.hu.

Az innovatív irodatérben helyet kapott egy speciális oktatási központ, több projektszoba és egy előadóterem is. Az OTP LAB (az OTP Bank lakossági banki innovációs központja) 2017 decemberében kezdte meg tevékenységét az UNESCO Világörökségi listáján is szereplő épület 4. emeletén.

Kovács Attila MRICS – a Horizon Development ügyvezető partnere – így nyilatkozott a bank költözése kapcsán: “Óriási örömmel tölt el minket, hogy az OTP-t az általunk fejlesztett történelmi épületben üdvözölhetjük, ahol rugalmasan és elegánsan sikerült beillesztenünk az OTP LAB R&D funkcióit egy 1915-ben épült történelmi épületbe. Az általunk kínált irodai megoldások mind megfelelnek a XXI. század fenntarthatósági és műszaki kritériumainak, miközben a környezet, amit mindehhez biztosítunk egy autentikusan felújított neoklasszicista palota.”

Az ingatlan tulajdonosa a müncheni központú ingatlanalap-kezelő csoport, a GLL Real Estate Partners. Vajnai Zsuzsa vagyongazdálkodási menedzser a cég nevében hangsúlyozta: “Az OTP LAB kiemelten üdvözölt bérlő a Váci 1-ben, ingatlanportfóliónk legújabb épületében. A GLL budapesti portfóliója olyan prémiumirodákat foglal magába, amelyek kimagasló színvonalat és minőségi szolgáltatásokat garantálnak bérlőiknek. Az OTP LAB sikeres üzleti működését is ilyen magas szintű szolgáltatással kívánjuk támogatni, amelyben partnerünk a Horizon Development üzemeltetési csapata.

A Váci 1 a DVM group által tervezett és kivitelezett műemléki rekonstrukció, ahol a cégcsoport tervezési, projektmenedzsment, környezettudatos tanácsadási és fővállalkozói részlege egyaránt meghatározó szerepet játszott az épület 2015-ös revitalizációjában. A Váci 1 jelenlegi bérbeadottsága 100%, utolsóként beköltöző bérlője 2018. áprilisában foglalja majd el irodatereit.


Forrás: realista.hu

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©