épületek ACG reklámügynökség Arch-Studio Farkas Anett Margit Palace Vesztergom Ádám

Az egykori remízben talált menő új irodára az ACG reklámügynökség

A Margit Palace-ben kialakított iroda belsőépítészeti terveit Vesztergom Ádám és Farkas Anett (Arch-Studio) készítette


Java | 2018.01.23
Az ACG reklámügynökség új irodája az egykori remíz kétszintes terébe költözött be - írja az Index.hu

Manapság már nem meglepő, hogy egy egykori ipari épületben modern irodát alakítanak ki. A cél nem az eredetiség megjelenítése mindenáron, hanem eleget tenni a mai munkahelyekkel szemben támasztott elvárásoknak. A tervezők olyan megoldásokat alkalmaztak, amelyek szinte mindegyikével találkozhattunk már korábban is mégis az összbenyomás egy pozitív kisugárzású, modern munkahely maradéktalan megvalósítása lett. Nem egy ipari épület klasszikus értelemben vett újrahasznosításáról van szó. Ahogy belépünk a kétszintes irodaházba, a színek és formák vidám kavalkádja fogad. Nincs szürkeség és nincs unalom, ellenben vannak eredeti megoldások, tárgyak és alkotások. Egészen biztos, hogy ide dolgozók és látogatóik is szívesen érkeznék.

A tetőablakos nagy teret nem szabdalták fel, hanem egy barátságos, színes aulát rendeztek be. A döntött üvegfalak innen nézve nem csak dizájnelemként funkcionálnak, hanem térelválasztó elemként úgy választanak le helyiségeket, hogy megmarad a központi tér nagysága is. Az itt megjelenő vasszerkezet mintájából is levezethető az a háromszögekből álló felület, amely az iroda több pontján is felbukkan mutatós díszítőelemként.

Jó a színválasztás is, kifejezetten szellemes például az öltözőszekrény-ajtók sorba rendezése ott, ahol lényegében semmi más nincs. Ez az ACD iroda két szinten úgy funkcionál, mint egy mini székház. Igzaán szép, igényes tervezés!

Fotók: Bujnovszky Tamás

Forrás: Index.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások