hír pályázat beton beton.hu betonépítészet

„Minden építés alapja” – pályázat építészek és egyetemi hallgatók részére


d.adel | 2018.04.18
Az immár negyedszer kiírt pályázat egyik fontos célkitűzése, hogy megismertesse nem csak a szakmával, de a közvéleménnyel is azokat a köz- és lakóépületeket, üzemeket, telephelyeket és egyéb, kreatív megoldásokat, amelyek esetében a tervezés és a megvalósítás során a központi elem a beton volt.

Az elmúlt három év sikeres és magas színvonalú pályaművei megerősítették a tényt a szervezőkben, hogy szükség van a pályázat kiírására. A 2017-es évhez hasonlóan idén is egységes keretben, de külön kategóriákban díjazzák a tervezők és a hallgatók beküldött műveit.

A Beton.hu felhívására elsősorban olyan építésztervezők, belső építészek, kreatív alkalmazók projektjeit, valamint egyetemi hallgatók elképzeléseit várják, akik nem félnek kihasználni a betonban rejlő lehetőségeket, és kreatívan alkalmazzák azt. Emellett a hallgatók olyan munkákat mutathatnak be, amelyek a betonhoz, alapanyagaihoz, valamint a hozzá társuló technológiához kapcsolódnak.

Pályázni az alábbi 3 kategóriában lehet:

  • Betonépítészet tervezőknek
  •  Betonépítés, építészet egyetemi hallgatóknak
  •  Anyag, technológia egyetemi hallgatóknak

A pályázat beadási határideje: 2018. június 30. 24:00

A beérkezett munkákat független zsűri véleményezi, és azokat a pályázókat díjazzák, akik egyedi látásmóddal, új felfogásban, illetve a legmagasabb szakmai színvonalon használják a betont.

A pályázat összdíjazása nettó 1 000 000 Ft.

Ismerje meg a 2017-es év nyertes pályázatait ezen a linken!

További információ és a pályázatok benyújtása: http://beton.hu/palyazat/

(X)

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások