Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Újból lehet nevezni az A' Design versenyre
A’ Design Award & Competition - nevezési felhívás
A’Design Award & Competition – nevezési felhívás
Címkék: Aá Design Award, pályázat, design,


Február 28-ig lehet benevezni az A’ Design Award & Competition nemzetközi dizájnversenyre
Újabb lehetőség a nemzetközi elismerés megszerzésére
Filep Enikő 2017. január 24.      
Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett dizájnversenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak.

A versenybe nevezett munkákat szakértők értékelik, és egy befolyásos zsűri bírálja el névtelenül, melyet tapasztalt akadémikusok, a sajtó prominens képviselői és széles körben elismert szakemberek alkotnak. Az A’ Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’Design díj által.
Az A’ Design díj meghozza a nyertes dizájnerek számára az áhított elismerést. Ez a díj magában foglalja, de nem kizárólagosan, a következőket: nemzetközi dizájnbizonyítvány fémkeretbe foglalva, meghívó egy exkluzív gálaestre Olaszországba, a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítása, a díjazott munkák A2 formátumú plakátja, a legjobb munkák publikálása a nyomtatott évkönyvben, különleges 3D-s fémtrófea fekete luxusdobozban, a projekt több mint 20 nyelvre történő lefordítása a nemzetközi publikum tényleges elérése érdekében, egy exkluzív interjú a győztessel, a sajtóközlemények elkészítése és terjesztése, engedély az A` Design Award Winner logó használatára, a díjazott munkák promoválása több ezer más kiadvány irányába, megjelenés a médiában a médiapartnerek támogatásával, felvétel a Világ Dizájn Ranglistájára, valamint hozzáférés további marketing és PR eszközökhöz.

Tudjon meg még többet az A’Design Awards-ról
Nézze meg az A’ Design Awards bemutatóját >>
Az A’ Design Díjak részletes bemutatása >>

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©