Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
2021-re megújul a Veszprémi Petőfi Színház és környezete
Máriaremetén 5,5 milliárd forintos uszodakomplexum fejlesztése kezdődik
A Zaha Hadid építésziroda futurisztikus lakóépülete New Yorkban
Megkapta az engedélyt a multifunkcionális parkolóház építésére is a Budapest Airport
Akik Budapest mai építészeti szövetét meghatározták – kiállítás nyílt a Budapesti Történeti Múzeumban
Az Advance Tower további építésére 10,5 milliárd forint hitelt vett fel a Futureal-csoport
Józsefvárosi sportpálya udvar fejlesztésére kiírt tervpályázat nyertese az Építész Stúdió Ingatlan Kft.
Idea Conference Kecskeméten március 8-9-én
Folytatódik a sikertörténet a Váci Greens "D" épületének átadásával
Még idén átadják a Dubai mellett épülő "jövő városát"
A fenntarthatóság új jelképe Honkongban az Aero Hive nevű dupla zöld tornya
Indul az Invalidusok házának, a mai Városházának a restaurálása
Elérte legmagasabb pontját az új nyíregyházi ökoszálló
Címkék: HillSide Offices, iroda, MOM park


Első osztályú irodaház épül a MOM Parknál
Java 2017. augusztus 1.      
A HillSide Offices irodaház rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek a legkifinomultabb ízlésű bérlő igényét is maximálisan kielégíti. A látványtervek szerint a komplexum első osztályú műszaki és építészeti megoldásokkal hívja fel magára a figyelmet – számol be a Realista.hu.

A 22 ezer négyzetméteres beruházás az Alkotás és a Csörsz utca sarkán valósul meg hét egyesített telektesten. A környezettudatos gondolkodás egy átgondolt tervezési folyamat eredményeként megszülető, költséghatékonyan működő épületben ölt testet, amelynek minden részlete eleganciát sugároz. A cél egy olyan munkakörnyezet kialakítása, amely megfelel a mai munkavállalók igényeinek, ide értve a rugalmasan alakítható alaprajzot, a világszerte mérvadónak számító LEED Gold zöld minősítéshez szükséges energiatakarékos gépészeti és épületvezérlési megoldásokat, valamint a magas parkolóarányt.

Utóbbihoz sorolandók még a házon belüli lehetőségek is, mint például a közös tárgyalóblokk, a konferenciaterem, az elektromos autótöltő vagy a nagykapacitású kerékpárgarázs, melyhez külön öltöző és zuhanyzó is tartozik. A 3000 négyzetméteres szintterület a bérlők igényei szerint rugalmasan és szabadon alakítható, így emeletenként akár nyolc önálló bérleményi egység is megvalósítható. A helyszíni adottságok és a zöld mikrokörnyezet látványa mellett a MOM bevásárlóközpont kínálta szolgáltatások is vonzóvá tehetik a HillSide fejlesztését a leendő bérlők számára.

Az épület egyik látványos különlegessége maga a külső héj, ami speciális üvegbevonatot kap. Ezáltal a hő kint marad, mivel az így kapott felületnek magas a fény-, de alacsony a hőátbocsátása. A bevonatos üveg hatásmechanizmusában egyenértékű a külső árnyékolórendszerekkel, csak mentes annak hátrányaitól (nyikorgás, zónák kiosztása, szélérzékenység). Belül minden helyiségben nyitható ablakokat terveztek a természetes szellőztetés céljából. A HillSide Irodaház traktusmélységét is úgy alakították ki, hogy a napfényes irodaterületek aránya 95% felett legyen. A MOM létesítmények szomszédsága révén az itt dolgozók számára minden fontos szolgáltatás pár lépéssel elérhető lesz anélkül, hogy el kellene hagyniuk az épület közvetlen környezetét.

Idén őszre lesz szerkezetkész a komplexum, a próbaüzemet pedig 2018 májusában tervezik elindítani. A bérlők a tervek szerint 2018 augusztustól vehetik birtokba az irodaházat.

Az irodaház Dél-Buda és Közép-Buda régió találkozásánál, a BAH-csomópontnál áll. Könnyen megközelíthető a HillSide Offices kocsival a Budáról érkezőknek úgy, hogy a legforgalmasabb útszakaszokat elkerüljék. A pesti oldal felől pedig négy olyan Duna-híd is van, ami gyorsan elérhetővé teszi az épületet. Emellett az M1 és M7 autópályák, illetve az M0 közelsége a nagyobb távolságra lévő centrumokat is közelebb hozza, ideértve például Bécset vagy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren keresztül érkezőket.


Forrás: Realista.hu

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©