Java | 2017. december 7.
     
A Kinnarps legújabb trendeket felvonultató bemutatótermét „Woodland Party” keretében mutatták be a nagyközönségnek. A svéd irodabútor-specialista terei folyamatosan megújulnak, bemutatva az aktuális trendekre épülő "jövő irodáját", hiszen a hatékony munkavégzés egyik elengedhetetlen feltétele az inspiráló munkakörnyezet.

A földszinti terek tematikája a természet közelségére épül. A hatalmas felületeken figyelemfelkeltő, erdőmintás tapétákkal találkozunk, de a bútorok anyag- és színválasztéka is a skandináv erdők hangulatát idézik átékos, vidám akusztikai kiegészítőkkel fűszerezve. Az emeletre érve a Kinnarps Next Office koncepciójában fontos szerep jut a funkcionális tereknek, melynek harmonikus keveréke nyűgözi le a látogatókat. Az egyedi receptúra alapján kialakított munkakörnyezet ugyanis a dedikált munkaállomásokon kívül kreatív tárgyalószigeteket, csendes zónát, könyvtárszobát, touch down munkaállomásokat, break-out tereket és nyitott konyhát foglal magába. A bemutatóterem különlegessége abban rejlik, hogy három funkciót tölt be egyszerre: interaktív előadó, ami egyben irodatér is.

A Jarl konferencia központjába érkező több száz vendég valóban naponta teszteli a Kinnarps irodai megoldásait. Az ABW koncepció lényege, hogy cégspecifikus, ugyanis az egyes aktivitásokhoz különböző terekre van szükség, például egész más egy ügyvédi iroda igénye, és ettől eltérő egy reklámügynökségé. Ha hatékony és motiváló munkakörnyezetet szeretnénk megvalósítani, első lépésként engedhetetlenül fontos a valós igények felmérése. Mindent először önmagunkon tesztelünk, hogy utána hitelesen, tapasztalatokkal felvértezve kínálhassunk megoldásokat a partnereink számára is – mutatja be a koncepció lényegét Turóczi Ildikó értékesítési vezető.

A jövő irodatrendjeire a mobilitás, a rugalmasság és az organikusan alakítható környezet a jellemző. Azonban egyvalami rögtön szembetűnik, ez pedig az otthonosság. A Kinnarps nem csak stílusában hozza el a svéd bútorok melegségét, de szolgáltatásaival is megteremti az ügyfélközpontú, személyes kapcsolatokon nyugvó partnerséget.


Forrás: Blog.iroda.hu
Fotók: Jaksa Bálint
 

A szerző legújabb cikkei:
Az Aréna Business Campus grandiózus irodaparkja startol a Hungária körúton
A Magyar Műszaki Múzeum és a Közlekedési Múzeum külön élete
3,4 milliárdos kastély- és műemlékfejlesztési program indul a világörökségi Tokaj Hegyalján
Amszterdami daruba álmodott luxus apartman
Az ABB új innovációs és oktatási kampuszt épít Ausztriában
A szegedi Fül-Orr-Gégészeti Klinika a régió legmodernebb intézményévé lép elő 2020-ra
Idén először hazai hidak versenye! Te is szavazhatsz április 30-ig!
A béke tornya épül a szlovén Kopernél
Megnyílt a Ludovika Campus a test és lélek épülésére
Anthony Gall új butikhotelje, a Hotel Clark
A sárga-tenger-parti szinteltolásos lakótorony hatalmas kapujával elképesztő látványt nyújt
Gran Cancun nevű óceántisztító ökosziget mentheti meg a Karib-tenger ökoszisztémáját
2021-re megújul a Veszprémi Petőfi Színház és környezeteKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     


Hírlevél feliratkozás


Konferencianaptár

Építési megoldások

Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik