Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
A hamburgi AIT Award 2018 díj finalistái között a 3h és a Váncza Művek
Áttekintés: Budai fejlesztések 2017-2018-ban
A felújítás alatt álló M3-as metró állomásainak új látványtervei
Áttekintés: a nagyberuházások átértékelik Budapest régióit
Áttekintés: a 2018-ban átadásra kerülő beruházásokkal változik a város arculata
Kezdődik a Múzeumkert korszerűsítése
Az első hazai Ibis Styles Budapest Airport Hotel január elejétől fogadja vendégeit
A józsefvárosi pályaudvar lesz a 2019-es Maccabi világversenyek helyszíne
Hálóba szervezett új látvány-kézműves sörfőzde épül a dániai Stavager kikötőben
A sepsiszentgyörgyiek büszkék lehetnek új, multifunkcionális sportcsarnokukra
Dübörög az új Puskás Ferenc Stadion építése
A 3h építésziroda tervei alapján épül újjá a Király Gyógyfürdő
Címkék: HillSide irodaház, belsőépítészeti tervek, Bara Ákos, Bara Design Stúdió, környezettudatosság


Ilyen elegánsan fog kinézni a HillSide irodaház belül
Belsőépítészeti tervek!
Java 2017. december 27.      
A HillSide Offices belső tereinek kialakítására a top igényesség, a környezettudatosság és a könnyed elegancia a jellemző. Remek választás volt, hogy a tervek elkészítését a fiatal és nemzetközileg is sikeres Bara Ákosra és cégére, a Bara Design Stúdióra bízták.

A fiatal dizájner neve ismerősen cseng a nagyvilágban, elsősorban persze Budapesten, de Londonban, Los Angelesben és Pekingben is, melyet nemzetközileg elismert díjnyertes munkái fémjeleznek, többek között a Le Méridien szálloda, a TG Italiano, a TG Piccolino, a BoB vagy a Bestia.

A Csörsz utcai jól pozícionált épület felső emeleteiről letekintve egyedülálló kilátás tárul a szemlélő elé, a szomszédban lévő Gesztenyéskert, távolabb a budai hegykoszorú, de átláthatunk a pesti oldalra, valamint a hömpölygő Dunára is. A zöld környezet üdítő látványa, az épület szinte teljes körbenapozottsága a belsőépítészeti tervek koncepcióját is meghatározta, mely érzékenyen reflektál a változatos terepvonalakra, valamint a budai hegyek lágy geográfiai vonalaira. A tervezői inspiráció a belső terek meghatározó hullámvonalaiban lelhető fel. A természetes anyaghasználat, a sok zöld megjelenése természet közelivé és egyben otthonossá teszik az előteret is. A barátságos, nagyvonalú lobbyba lépve máris jó hangulat érzete jár át. Különleges szerepet kapott a világítás kialakításának játékossága, amely — akárcsak a bútorok — leképezi a környék domborzati szintvonalait. A felső, világító LED-csíkok 3D-ben hullámoznak, izgalmas és egyedi látványt nyújtva a belépőknek.

Forrás:
blog.iroda.hu

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:     
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©