Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
A szerző legújabb cikkei:
Az Aréna Business Campus grandiózus irodaparkja startol a Hungária körúton
A Magyar Műszaki Múzeum és a Közlekedési Múzeum külön élete
3,4 milliárdos kastély- és műemlékfejlesztési program indul a világörökségi Tokaj Hegyalján
Amszterdami daruba álmodott luxus apartman
Az ABB új innovációs és oktatási kampuszt épít Ausztriában
A szegedi Fül-Orr-Gégészeti Klinika a régió legmodernebb intézményévé lép elő 2020-ra
Idén először hazai hidak versenye! Te is szavazhatsz április 30-ig!
A béke tornya épül a szlovén Kopernél
Megnyílt a Ludovika Campus a test és lélek épülésére
Anthony Gall új butikhotelje, a Hotel Clark
A sárga-tenger-parti szinteltolásos lakótorony hatalmas kapujával elképesztő látványt nyújt
Gran Cancun nevű óceántisztító ökosziget mentheti meg a Karib-tenger ökoszisztémáját
2021-re megújul a Veszprémi Petőfi Színház és környezete
Címkék: sörfőzde, új építés, Hollandia, COBE Stúdió tervezés, Lerving Sörgyár


Hálóba szervezett új látvány-kézműves sörfőzde épül a dániai Stavager kikötőben
Java 2018. január 8.      
A dán tervezőiroda, a COBE Stúdió a Lerving sőrgyár felkérésére álmodta meg ezt az érdekes, kézműves látványosságú sörfőzdét a Stavenger kikötőben. A látogatók a kóstoló után kikapcsolódásként akár úszhatnak is vagy sétálhatnak a projekthez tartozó utcai élelmiszerpiacon.

A COBE építészei a norvég Lervig sörgyár szakértőinek segítségével hozta létre 11 000 négyzetméteren gigantikus sörfőzde- és látogatóközpontjának terveit. Az épület egy hatalmas rácsrendszert alkot. A sörfőzde pontosan a centrumban helyezkedik el, egy tágas, nyílt sétaúttal körülvéve, míg az építményt látványos tetőkert fedi le.

A projekt a Lervig sörgyár dinamikus pénzügyi növekedésének eredményeként jöhet létre. A márka ezzel a gesztussal nyomatékosítani kívánja jelenlétét a sörfőzők világában és a saját városában is.

A COBE tervei alapján nyit a nagyközönség felé is, hisz a látogatók megtekinthetik a sörfőzési folyamat minden egyes fázisát, például az óriási tartályait, vagy az erjedési hajókat és az épület összes részletét. Hasonlóképpen, a tetőkert olyan helyként működik majd, ahol a telepített gyümölcsfák mellett sörgyári komlót, zöldséget is termelnek.

"Az új sörfőzdével a helyszín nemcsak fizikailag, hanem társadalmilag is összekapcsolja a város lakóit, sőt az ide látogatok révén a helyieket is a világgal!"

A COBE Stúdió referenciái között található az Adidas globális központja és egy dán vasúti csomópont kialakítása, vagy a koppenhágai óvoda terve (Forfatterhuset Kindergarten Copenhagen).


Forrás: Dezeen.com
 

Üzenet a szerzőnek Cikk küldése Nyomtatás Vissza a lap tetejére
Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 4 (2 szavazatból)
Hozzászólások: (Csak teljes jogú tagok szólhatnak hozzá a cikkekhez!)
Eddig még nem érkezett hozzászólás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©