Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
9 találat. (Keresés tárgya: " Brooklyn")
Cikkek
A macskabarát költők háza
Mégis, ki az úr ebben a házban?
Miért van Makovecz paksi temploma a világ legijesztőbb épületeinek listáján?
A The Daily Dot összeállított egy listát a világ – szerintük – legijesztőbb épületeiről, olvasóikat meg is szavaztatják a kérdésről. Már csak azt kell eldönteni, akarunk-e kétes dicsőséget szerezni a magyar "versenyzőnek".
Tél és a nyár külön költözik a "Skizofrén ház" portáján
A megrendelőknek az volt az igénye, hogy a mogyoróültetvény mellé építendő új házukat nyaralónak is tudja használni a család, mivel nem akarnak elutazni valahová csak azért, mert épp szabadságon vannak.
Képes-levelezőlapok és épületek III.
Írásom harmadik részében olyan svájci, francia és amerikai képes-levelezőlapokat ismertetek, amelyeken épületek szerepelnek, lehetőleg magyar építészek alkotásait is. – Mit neveztek New Yorkban a „nadrágszáraknak”?
Még mit nem!
New Yorkban, Brooklyn egyik legfelkapottabb, Dumbo nevű városrészében, a Manhattan híd déli hídfőinek szomszédságában található ez az egyedülálló luxuslakás. A jellegzetes brooklyni óratorony tetején lévő, körpanorámás kilátással rendelkező, exkluzív, belső háromszintes (triplex) lakás 4 milliárdért lehet a miénk.
Ez a panel nem szocialista! – New Yorkban épül a világ legmagasabb panelháza
A panelról nekünk azok a szürke, szocreál hangulatú épületek jutnak eszünkbe, amelyekből rengeteget látunk országszerte. Pedig az általunk oly sokat szidott technológiát egyre jobban használják: ezt igazolja az is, hogy New Yorkban már épül a világ legnagyobb panelháza.
Jean Nouvel körhinta-pavilonja New Yorkban
24 évig tartó restaurálás után a múlt héten vehette birtokba a közönség a különleges szépségű, közel 90 éves körhintát a Brooklyn híd lábánál lévő parkban.
A 82 éves Gehry eljut a csúcsra: Frank Owen Gehry első felhőkarcolója New Yorkban
Gehry megépítette élete legmagasabb épületét, melyet az itáliai szobrász és építész, Bernini ihletett - Michelangeloval szemben. A felhőkarcoló New York legmagasabb lakófunkciójú toronyháza és egyben Gehry eddigi legmagasabb épülete is.
Vizesnyolcas az idei Építészkongresszuson: nyolc előadó, vizes téma
Az idei Építészkongresszus témája „Víz és építészet” – amelyhez az apropót az európai Duna Stratégia hamarosan várható elfogadása szolgáltatja. Az előadók: Jens Thomas Arnfred (Vandkunsten), Nuno Mateus, Boris Podrecca, Jenni Reuter, Vito Acconci, Cui Kai, Moravánszky Ákos, Lévai Tamás.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©