Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
7 találat. (Keresés tárgya: " Ferencváros")
Cikkek
Gigantikus gulágemlékművet avatnak fel Ferencvárosban
A Szovjetunió munkatáboraiba elhurcolt több százezer magyarnak, a gulág és a GUPVI táborok magyar áldozatainak állít emléket az az emlékmű, amelyet vasárnap lepleznek le Budapesten, a Ferencvárosi pályaudvarnál.
Új Üllői-úti fák, avagy hogyan lesz panelből penthouse a Ferencvárosban?
Tervpályázatot írt ki a ferencvárosi önkormányzat a József Attila-lakótelep megújítására.
...Az ég legyen tivéletek,
Üllői-úti fák.
Borítsa lombos fejetek
szagos, virágos fergeteg...
Ferencváros nyerte az ingatlanfejlesztési „Oscar-díj"-at
A közel negyed évszázada indult ferencvárosi tömbrehabilitációs program nyerte el a szakma legkiemelkedőbb nemzetközi elismerését a FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíját. A szakma „Oscar-díjának” számító 61 éves fennállása során elsőként díjazott magyar pályázatot az úgynevezett „Master Plan” (Településfejlesztés) kategóriában.
Építészeti nívódíjat kapott az egyik stadionunk
A Lakásvásár Médiacsoport különdíjában részesült a Market Építő Zrt., amely a Ferencváros labdarúgócsapatának stadionjával, a Groupama Arénával nevezett a Magyar Ingatlanszakmai Egyesület (a FIABCI Magyar Tagozata) által kiírt Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.
Bárki megveheti az Albert Stadion részeit
A Ferencváros értékesíteni kívánja a hamarosan lebontásra kerülő Albert Stadion egyes részeit és tartozékait – közölte a labdarúgócsapatot működtető FTC Zrt. vezérigazgatója.
Fradi-stadion: márciusban búcsúzhatunk a régitől, jöhet a hipermodern új
Március 14-én kezdődik meg az Albert Stadion bontása, annak a barátságos mérkőzésnek a másnapján, amelyet a Ferencváros és az osztrák Rapid Wien vív az arénában.
Bemutatták az új Albert Stadion látványtervét
Kubatov Gábor klubelnök mutatta be pénteken a Ferencváros új, 22 600 néző befogadására alkalmas futballstadionjának látványterveit.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm

Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©