Az összes találat erre: „ TriGránit“ (8)
Épül a Millennium Gardens irodaház a Müpa mellett
Az idén 20. születésnapját ünneplő TriGranit egy újabb jelentős ingatlanfejlesztéssel teszi le névjegyét a magyar piacon, elkezdődik a 37 ezer négyzetmétert kínáló Millennium Gardens irodaház építése.
Hatalmas magánkórház lesz a Duna-parti szellemházból
A munkaterület átadásával megkezdődött Magyarország legnagyobb magán-egészségügyi befektetésének második fázisa, a Duna Medical Center kórházának építése. A IX. kerületi, Duna-parti vasbeton szerkezet és munkagödör 8 év után teljesen átalakul.
Ők nyerték Az Év Irodája versenyt
Az Iparművészeti Múzeumban február 11-én megrendezett VI. iroda.hu Díjátadó Gálán kihirdették Az Év Irodája verseny győzteseit. A zsűri a hét kategóriában tizenegy díjat osztott ki csaknem 300 szakember jelenlétében.
Versenyben 2015 legjobb ingatlanfejlesztései és projektjei
Az Év Irodája verseny évek óta a hazai ingatlanfejlesztés aktivitásának növekedését tükrözi. Ezt a tényt támasztja alá a pályázatok számának folyamatos emelkedése. Idén rekordszámú pályázóval számolhat a szervező iroda.hu csoport, ezen belül az új ingatlanfejlesztések és a tervezett projektek igényessége is ezt bizonyítja.
Döntés született a Müpa melletti állami konferenciaközpont tervezéséről
A tíz éve húzódó Millenniumi Városközpontban épülő konferenciaközpont tervezéséről született döntés. A közbeszerzési eljárás során eldőlt, hogy az a Finta Stúdió Kft. készítheti el a 4-5 ezer fős, állami konferenciaközpont teveit, amely tíz éve már tervezett egyet.
Épületcsodák a világ legnagyobb ingatlanpiaci eseményén (MIPIM 2014)
25 éve a világ legjelesebb ingatlanpiaci eseménye a MIPIM (Marché International des Professionnels de l'Immobilier), mely Cannes-ban évről évre referenciapontként és piaci indikátorként szolgál az iparág számára. Az esemény fénypontja a MIPIM Awards díjátadás ceremóniája, amelyen a világ legkiválóbb ingatlanprojektjeit értékelik.
A Trigránit gigafejlesztésének második üteme zárult le Poznanban
A Poznań City Center az utóbbi időkben Lengyelország legnagyobb kereskedelmi célú beruházása, melynek megvalósításában oroszlánrészt vállalt a beruházó-kivitelező TriGranit Fejlesztési Zrt., partnerei az Europa Capital és a PKP SA.
Tárlatvezetés a jövő épületeiben – Látogatás a K&H Székházban
A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) által szervezett egyhetes programsorozat, a Green Walk keretében megtekinthető a LEED minősítés aranyfokozatával rendelkező K&H székház a Millenium Városközpontban.
Vissza

Hírlevél feliratkozás


Konferencianaptár

Építési megoldások

Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik