Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
7 találat. (Keresés tárgya: " alumínium burkolat")
Cikkek
A homlokzat háromszínű játéka
Az Alsó-Ausztriában található, a környéken szinte „építészeti látványossággá” vált családi ház mellett elhaladó autók lassítanak, néha meg is állnak. A látvány minimum szokatlan a környéken: a sakktáblaszerű homlokzat antracit, bronz és elefántcsont színű alumínium burkolata vonzza a tekintetet.
Virtuóz Prefa alkalmazás az irodaházon
Düsseldorf központjában virtuóz módon jelenik meg egy irodaház. Az épületegyüttes, melynek a különlegesen hangzó Clara & Robert nevet adták, futurisztikus módon helyez egy történelmi épületet a központba, és egy izgalmas építészeti szimfóniát komponál.
Opálzöld csillogás a homlokzaton
Az északnyugat-itáliai Piemont tartomány nemrégiben elkészült opálzöld burkolatú lakótömbje első ránézésre magányos lovagként emelkedik ki a tájból, amelynek homlokzatán szokatlanul és sejtelmesen csillan meg a vidéki táj napsugara.
Építészeti stílusötvözés felsőfokon
Mennyire kell egy korabeli lengyel családi rezidenciában működő, romantikát bemutató múzeumnak romantikusnak lennie? A Janusz Labuz vezette felújítás eredménye formáját tekintve kevésbé romantikus, de a különböző korszakok annál tökéletesebb harmóniáját mutatja.
Egy környezetére reagáló, színváltó homlokzat
Olykor sötéten látjuk esélyeinket, rózsaszínnek a világot, de van, hogy sárgák vagyunk az irigységtől – életünk csupa szín. Miért ne reagálhatna homlokzatunk is a körülötte levő térre, színekre – magától. Egész iparágak dolgoznak azon, hogy szürke hétköznapjainkba színt vigyenek különféle megoldásaikkal.
Minőség a csarnoképítésben – már online változatban is
A tervlap.hu szabadon választott továbbképzései közé felkerült a nemrég befejeződött Minőség a csarnoképítésben országos konferenciasorozat előadásaiból álló új tanfolyam, amely az ipari építészet jelenlegi trendjeitől a csarnokoknál használt épületszerkezeteken át az új műgyanta padló irányelvig gazdag tudásanyagot nyújt az érdeklődőknek.
Elkészült Viñoly sok kritikát kiváltott “arany banánja”
Nyolc éven át épült, 15.8 millió dollárral meghaladta az eredeti költségvetést és folyamatos viták övezték – szeptember végén végül mégis megnyílt Rafael Viñoly 44.5 millió dolláros művészeti központja az angliai Colchesterben
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©