Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
15 találat. (Keresés tárgya: " fémlemez")
Cikkek
Szőlőhegyek arany csillogásban
A Szlovákia déli részén, Fűr községben működő, nemzetközileg elismert Château Rúbaň pincészet új épületének megjelenését beton, üveg és alumínium anyagok, az itt készülő minőségi fehér bor aranyló színe, valamint a Duna parti táj íves dombjai határozzák meg.
Virtuóz Prefa alkalmazás az irodaházon
Düsseldorf központjában virtuóz módon jelenik meg egy irodaház. Az épületegyüttes, melynek a különlegesen hangzó Clara & Robert nevet adták, futurisztikus módon helyez egy történelmi épületet a központba, és egy izgalmas építészeti szimfóniát komponál.
Hegycsúcson táncoló tengeralattjáró
3 450 méter magasság, néha a tetőig érő hótömeg, az akár 215 km/h szél, valamint a nem ritkán 40°C-os hőmérséklet-különbség – ezeknek az alapkihívásoknak kellett megfelelni a Refuge de L´Aigle magashegyi menedékház felújítása során, amely több mint egy évszázaddal ezelőtt épült.
Viktória Ipari Park Logisztikai Központ
Csarnok Nagydíj pályázat
Dr. Bán Anikó, dr. Massányi Tibor
Endoszkóp szervíz és laboratóriumi csarnok
Csarnok Nagydíj Pályázat
Pálfi György
Határtalan realitás - Fémlemezfedések az építészetben
A Prefa Hungária Kft. harmadik alkalommal hirdeti meg országos, nyilvános versenypályázatát, amelynek keretei között a minőségi fémlemezfedések és burkolatok műemléképületeken vagy modern környezetben történő határtalan és időtálló felhasználását kívánja díjazni és bemutatni.
Megkapó arany
Feltűnő megjelenésével és egyedülálló tartósságával az aranyszínű réz a homlokzatok egyre divatosabb öltözete. A réz ötvözésével létrejövő különleges anyagot díjazzák a figyelemreméltó, városképi jelentőségű épületek alkotói, építtetői és használói egyaránt.
Mozaik rézből
Az absztrakt mintázatban, függőlegesen elhelyezett eltérő felületű rézlemez táblák teszik mozgalmassá az egyébként funkciójából adódóan jellegtelen parkolóház hosszú, sík homlokzatait. Az így létrehozott dinamikus megjelenés jól illik a közlekedési csomópont természetéhez.
Megjelent a Copper Architecture Forum magazin 33/2012 száma
Jelen kiadásunk olyan épületek eklektikája, ahol a réz és a rézötvözetek az építészeti nyelvezet kulcsmondatai. Értelmezhető az anyag számos arcát felfedő tipológiai tanulmánynak is, mely a legkülönfélébb épületeken mindig újat mutat.
Klasszikus és patinás templomtetők modern technológiával
A svédacél alapanyagú színes bevonatos horganyzott termékek gyártójának, a Lindab Kft-nek bádogos partnereivel készült beszélgetést közlünk az alábbiakban azokról a tapasztalataikról, amelyeket templomok, középületek tetőinek megépítése során szereztek szoros együttműködésben a beszállító céggel.
A Facebook a Paradicsomba megy
Néhány hete bejelentették, hogy Frank Gehry lesz a Facebook kampusz-bővítésének tervezője.
Új európai irányelv az épületek légzárásáról – részletek a május 24-i Tervezői Nap programjából
Az energetikai tervezés új szemléletéről, a hő- és hangszigetelés kapcsolatáról, átforduló fémlemez fedésekről is szó lesz a Tető- és homlokzati megoldások című, május 24-i konferencián. Konkrét szerkezeti megoldások, termékek bemutatásán kívül építésjogi témájú előadást is hallhatnak a résztvevők. Kamarai pontok: MÉK: 2 pont, MMK: 2 pont.
Fémlemez fedés az építészetben 2012
A Prefa Hungária Kft. országos, nyilvános, névaláírásos versenypályázatot hirdet a fémlemez burkolatok magas színvonalú alkalmazási lehetőségeinek bemutatása céljából.
Cserepes fémlemez recycling
Hol vannak már az autó motorblokk hengertömítés gyártásból visszamaradt szalagokból készült kerítések?
Nyerjen külföldi tanulmányutat a Prefa pályázatán!
A Prefa Hungária Kft. és a Magyar Építész Kamara országos, nyilvános, névaláírásos versenypályázatot hirdet a minőségi fémlemez burkolatok alkalmazási lehetőségeinek bemutatása céljából! 18 nyertes pályamű alkotója külföldi tanulmányúton vehet részt. A pályázati anyag elektronikus formában is benyújtható!
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©