Az összes találat erre: „ irodaépület“ (31)
Iroda, amely összeköt
Uruguay történelmi ipari negyedében épült a hófehér irodaépület, amely világító fókuszpontként köti össze a két mellette álló raktár és ipari épületet.
Cikkcakkba rendezné BIG a Google dolgozóit
Közel százezer négyzetméteres új központ megépítését tervezi a Google Kaliforniában. Az egyedi ötleteiről híres BIG (Bjarke Ingels Group) két ötszintes cikcakkban lépcsőző épületet álmodott.
A 3h építésziroda tervei alapján épül a legújabb irodaház a Corvin Sétányon
Elindultak a Corvin 5 irodaház építési munkálatai. A Futureal-csoport fejlesztésében a legmodernebb, környezetbarát technológiai megoldásokkal megvalósuló irodaépület első ütemét várhatóan 2018 végén adják át – adta hírül a realista.hu
Itt vannak a látványtervek a Postapalotáról
Várhatóan 2018 októberére fejezik be a Széll Kálmán tér fölött magasodó emblematikus épület, a Postapalota átalakítását. Az exkluzív irodaépületbe már hirdetésben keresik a bérlőket.
Manchesterben húzták fel a világ legzöldebb irodaépületét
2013-ban adták át a világ legzöldebbnek kikiáltott Co-operative Group (Co-op’s) 100 millió fontos új irodaközpontját Manchesterben, mely a legmagasabb BREEAM zöld minősítést érte el. Kuriózumnak számító kupolájával, zöld technológiájával, lépcsőzetes látszóbeton-architektúrájával az épület azóta is a figyelem központjában van.
Zaha Hadid munkái tovább dübörögnek
A Zaha Hadid építésziroda tervei alapján épül Pekingben a Leeza Soho torony, amely a világ legmagasabb, ráadásul csavarodó átriumával fog büszkélkedni.
Földbe döngölt irodisták
Meleg klímájú országokban is szükség van irodaházakra, de a folyamatos hűtést egy tipikus irodaépület esetében igencsak tetemes költséget jelent. Egy új koncepció föld alá nyomná az irodákat, ezzel természetes módon biztosítva az elviselhetőbb hőmérsékletet.
Az amszterdami Edge irodaház a világ legokosabb és legzöldebb irodaháza
Az Amszterdamban működő Deloitte központot nyilvánították a világ legfenntarthatóbb irodaépületének, amely a BREEAM minősítő rendszernél a toronymagasan kiemelkedő 98,4%-ot érte el. Az épület belső tereit természetes fény fürdeti, átláthatók, levegősek, az itt alkalmazott smart megoldások maximálisan elősegítik a dolgozók munkahatékonyságát.
Kezdődik a Balance Loft fejlesztése a Váci úton
Újabb különleges budapesti irodaépület lesz hamarosan a Váci úton. A CPI Hungary folytatja felújítási programját a Balance Office Parkban, most a parkban található régi gyárépületet alakítják át exkluzív, loft típusú irodaházzá.
Okosság és líraiság egy épületben
A Studio Symbiosis eredetileg csak energiatakarékos akart lenni az Új-Delhi-székhelyű Punjab Kesari vállalat fellegvárának megtervezésekor, a munka eredménye mégis egy magas esztétikai minőségű épület lett. A perforált homlokzati fátyol célja, hogy természetes úton enyhítse a helyi magas hőmérsékletet.
Itt az első 3D-ben nyomtatott irodaház!
Dubajban felavatták a világ első háromdimenziós nyomtatással épített, működő irodaépületét, amely a jövő munkahelyének leginnovatívabb formáit testesíti meg.
Zaha Hadid és Patrik Schumacher legújabb projektje Moszkvában: Irodaház fonódó lépcsőkkel
Moszkva észak-keleti ipari és lakónegyedekkel tarkított városrészében folyamatosan növekszik a – főként informatikai – cégek irodaházainak száma. Itt épül fel Zaha Hadid és Patrik Schumacher legújabb projektjeként a Domínium irodaépület.
Magyarország legzöldebb épülete
A HB Reavis magyarországi vállalatának első projektje, a 2014-ben átadott Váci Corner Offices "kiváló" BREEAM minősítést szerzett. Ezzel Magyarország egyetlen olyan irodaépülete, amely megépülését követően a legmagasabb BREEAM fenntarthatósági minősítést nyerte el.
Finn foghíjszálloda
Helsinki történelmi belvárosában található a múlt század elején épült épületekkel körített Indigo Boulevard Hotel. A megbízás egy korábbi irodaépület, a historizáló környezetbe jól illeszkedő hotellé való átalakítását foglalta magában.
Az Enterprise űrhajót futurisztikus irodaházként építették fel Dél- Kínában
Liu Tö-csien milliárdos vállalkozó, Star Trek rajongó – a világon eddig egyetlenként – építtetett olyan ultramodern irodaépületet, amely élethű másolata az Enterprise űrhajó íves, könnyed, elegáns építményének – számolt be a South China Morning post című lap egy helyi újságra hivatkozva.
Irodai szendvics: két üveglap között pliszé
Ma már természetes városkép-alakítók a felhőkhöz igyekvő irodaépületek. Velük együtt megszületett a modern munkakörnyezet, amit az építészet, belsőépítészet, az irodabútor-gyártás, az árnyékolástechnika együtt alkotott. E fejlődés közös terméke „az irodai szendvics”: a dupla üvegezésű mobil válaszfal, középen pliszével.
A Visions Tower (K4 irodaház), a példaértékű, jövőbemutató zöld építészet képviselője
A prémiumkategóriás irodaépület Budapest üzleti negyedében, a Váci úti korridoron már lassan elkészül a Volga szálló helyén. Szerencsésen találkozott a tervező, a 3H Építésziroda és a beruházó, a Futureal cégcsoport. Mindkét fél a környezettudatos zöld építészet elkötelezett híve. Ezt bizonyítja ez az architektúrájában is jövőbemutató épület.
Mercedes gyár
Csarnok Nagydíj Pályázat
CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő zRt.
Nass Magnet telephely irodaépület és gyártócsarnok
Csarnok Nagydíj Pályázat
Peresztegi Gábor
Felhívás a 2013. évi építőipari nívódíj pályázatra
Tizenegy kategóriába sorolható építménnyel lehet pályázni
Vissza

Hírlevél feliratkozás


Konferencianaptár

Építési megoldások

Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik