Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
10 találat. (Keresés tárgya: " szálláshely")
Cikkek
Pályázat panziók fejlesztésére
Az MTÜ a jelenleg is elérhető, országos panziófejlesztési pályázat és a Tokaj, Felső-Tisza és Nyírség kiemelt turisztikai fejlesztési térségben szállodák és panziók létesítésére és felújítására vonatkozó pályázatok beadási határidejét 2018. március 14-ig meghosszabbította! – írja a palyazatok.org.
Szálláshely-fejlesztési pályázat indul
A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, a vissza nem térítendő forrásokra épülő Kisfaludy Szállásfejlesztési Konstrukcióra 2017. szeptember 1-jétől lehet benyújtani a támogatási igényeket. A programnak köszönhetően az összes vidéki szálláshely megújulhat a következő években.
A The Writer's Villa-t 2016-ban a Standard beválasztotta a világ legjobb szálláshelyei közé
A Svábhegyen bújt ez az a patinás villa, mely egykor báró Szterényi Józsefnek, a harmadik Wekerle-kormány kereskedelemügyi miniszterének volt az otthona. Az 1881-ben épített ház még abban az évben egy Zsolnay kúttal, 1913-ban egy Róth Miksa üvegablakaival díszített télikerttel gazdagodott.
High-tech hangulat a Tátra közelében
Sokak szerint ellentmondásos a Tátrától nem messze, a szlovákiai Poprád városában felépített többfunkciós Abaton épület, de műszakilag mindenképp sikertörténet. A létesítményben van irodaház, szálláshely és kereskedelmi centrum is. Tervezői szerint a munka során teljes mértékben a tudatosságé volt a főszerep.
Kétszázezren vállalnák, hogy végleg a Marsra költözzenek
Bár a szálláshelyül beígért felfújható lakókabin kissé bizarrul hangzik, a jelentkezők magas száma arra enged következtetni, sokan hagynának csapot-papot és lennének inkább marslakók.
Az ősi Mekka városa drasztikus arculatváltásba kezdett
Az iszlám világ legszentebb városára rá sem lehet majd ismerni pár év múlva, mivel Mekkába is betör a 21. század építészete. Köszönhető ez elsősorban az idesereglő zarándokok számának folyamatos növekedésének, s a szálláshelyek hiányának. A probléma megoldására a középkori belváros helyére felhőkarcolók erdeje épül majd.
A Westwerktől a fachwerkig 1.
Németország bármelyik csücskébe látogatunk is, építészeti tanulmányutat a műemlékek sokasága miatt mindenütt könnyű tennünk. Ezúttal Aachenbe, Essenbe és Hildesheimba invitálom a nyájas Olvasót, hogy a romanika előfutárának tekinthető Karoling művészet időszakában kialakult Westwerkkel ismerkedjünk.
Álomhotel csőlakóknak
Egyszerűen építkezni többnyire komoly kihívást jelent, pedig a megoldás néha egyszerűbb, mint gondolnánk.
Hajó kilátással, avagy London új szobája
Remetelak magányosoknak vagy álomotthon bulizós arcoknak? A brit főváros legújabb attrakciója, az egyedülálló adottságokkal rendelkező egyszobás hajó formájú szálláshely mindkét városlakó típus érdeklődését felkeltheti.
Alvókapszulák Splitben
Minimálisra méretezett szálláshelyekkel már nemcsak Japánban, hanem jóval közelebb, Horvátországban is találkozhatunk.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©