Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
8 találat. (Keresés tárgya: " szuperkórház")
Cikkek
Tervpályázatot írnak ki a budai szuperkórház tervezésére
Projektcég alakul a dél-budai új – korábban szuperkórházként emlegetett – 1,2 millió ember gyógyítását szolgáló centrumkórház beruházásának lebonyolítására.
Máris káosz van az új szuperkórház építése körül
Az állam eláll vételi szándékától és más helyszínt keres, ha július 8-ig nem tudják megszerezni a dél-budai szuperkórháznak helyet adó ingatlan teljes területét – értesült a VG.hu.
A Nagyvárad téren is lesz szuperkórház
A Nagyvárad térre tervezett, nyolcszáz ágyas vadonatúj épület adja majd a dél-pesti szuperkórház gerincét. A Szent István-kórház területén felépülő új tömb, valamint a kórház a már meglévő, de felújítandó épületei­vel és az Országos Kardiológiai Intézettel együtt mintegy 1500 ágyon biztosítja majd a régióba élők egészségügyi ellátásának bázisát.
A Dobogón épül a szuperkórház
A kormány döntése értelmében a dél-budai „szuperkórház” a Dobogó nevű területen valósul meg, autópálya-lehajtókat is terveznek hozzá – mondta az emberi erőforrások minisztere a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
Noll Tamás tervezi a kelenföldi szuperkórházat
A kormány döntött arról, hogy a Kelenföldi pályaudvar közelében építi meg a dél-budai egészségügyi centrumot – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Szuperkórház helyett sportcsarnokot kap Kelenföld?
Lehet, hogy nem is szuperkórház, hanem sportcsarnok épül Kelenföldön - értesült a Magyar Idők. A kórház számára alkalmas újbudai ingatlanokra ugyanis sokan igényt tartanak,s bizony a lehetséges beruházások között sportlétesítmény is szerepel.
30 milliárdból épül Mocsai új kampusza a leégett sportcsarnok pótlására
December 16-án dönt a kormány az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) új helyszínéről. A több mint százezer négyzetméteres új kampuszt viszont kevesebb, mint 3 év múlva át is adnák. A korábbi, szuperkórházról szóló tervek, úgy tűnik, füstbe mentek.
A Sportkórház helyén épülhet az új szuperkórház
Az Alkotás utcai Sportkórház területén létesülhet az új fővárosi szuperkórház.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©