Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
8 találat. (Keresés tárgya: "Hódmezővásárhely")
Cikkek
Itt vannak az új hódmezővásárhelyi templom látványtervei
Novák Péter szegedi építész tervei szerint épül hamarosan egyszerre az iskola és a környék lakói számára templom Hódmezővásárhelyen. Az iskola használaton kívüli kollégiumának átalakításával jön létre az új szakrális épület.
Jövő héten már el is indul a nemzeti panelvisszabontó program
Egyeztetést kezdeményez a kormány az érdekképviseletekkel és az építésztársadalommal a tízemeletes panelházak sorsáról. Hódmezővásárhelyen indul a mintaprogram teljes állami támogatással, de csak olyan megoldásról lehet szó, amellyel minden lakó egyetért.
Szilágyi Balázs nyerte a hódmezővásárhelyi első világháborús emlékmű pályázatát
A szombathelyi Szilágyi Balázs nyerte az első világháborúban hősi halált halt mintegy háromezer hódmezővásárhelyi nevének megörökítésére kiírt pályázatot. Közöljük a többi díjazott munkáját is.
Átadták a hódmezővásárhelyi belváros-rekonstrukció újabb ütemét
Elkészült a hódmezővásárhelyi belváros-rehabilitáció újabb üteme, a 740 millió forintból, uniós támogatással megvalósult beruházást csütörtökön adták át.
Identitás a téma az új Metszetben is
Az Építészkongresszus nemzetközi sztárjai mellett magyar építészek is elmondják gondolataikat az új Metszetben az építészet és identitás kapcsolatáról.
Elhunyt Janáky István
Augsztus 6-án, hétfőn elhunyt Janáky István Ybl-díjas építész DLA, a MOME egyetemi docense. Egy hódmezővásárhelyi kooperációs értekezleten lett rosszul, majd kórházba került, ahol hétfőn hunyt el. 74 éves volt.
A tégla dícsérete - Fotókiállítás a tégláról
A tradicionális magyar építészet meghatározó anyagáról, a tégláról szóló kiállítást 2011. áprilisában mutatták be a hódmezővásárhelyi Emlékpont Múzeumban. Ebből a fotóművészeti kiállításból kb. 40-45 tablót mutat be a Wienerberger 2011 őszén megrendezett építész konferenciasorozatán, összesen 18 helyszínen.
Két év szünet után 173 új műemlék
Műemlék lett többek között Budapesten a Kelenföldi pályaudvar és a János Kórház, műemléki jelentőségű területté nyilvánították a Wekerletelepet.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm
Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©