Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
9 találat. (Keresés tárgya: "Minusplus")
Cikkek
Újabb országos tervpályázaton nyert díjat a Minusplus terve
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mérőlabor és szerverközpont épületére kiírt országos tervpályázaton nyert II. helyezéssel sikerült megismételni a tavalyi év pályázati sikereit, a MOME Campus és a Semmelweis Egyetem épületeinek tervpályázatain nyert díjakat.
Újabb pályázaton sikeres a Minusplus
A Minusplus a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar Szentkirályi utcai épületének bővítésére kiírt országos tervpályázaton nyert III. díjat, ezzel megismételte a tavaly év végén, a MOME Campus építészeti tervpályázatán elért sikert.
Komplex egyetemi kampuszmodell a Minusplus pályaművében
A felsőoktatási intézmények között elterjedt kampuszmodell újragondolásával vívta ki a Minusplus a MoME Campus építészeti tervpályázat zsűrijének elismerését. A pályaművet több éves kutatómunka előzte meg, amelynek eredményei alapján a jövő egyetemének koncepcióját fektette le az iroda.
Európa legnagyobb gyémántpalotája a belvárosban
Az ékszerpalota még szeptemberben nyílt a Pollack Mihály tervei alapján épült, Dorottya utcai Wurm-házban. A magyar klasszicista építészet nagymesterének tervei alapján 1821 és 1824 között épült ház a régi sóházak helyén található. Wurm József vaskereskedő vásárolta a telket, s építette rá Pest egyik legimpozánsabb bérházát abban az időben.
Újra van budapesti nívódíj! Négy év legjobb házait díjazták
A Budapesti Építész Kamara 2015-ben Nívódíjat alapított, hogy a négy éve megszűnt Budapest Építészeti Nívódíjat pótolja. Az új díjra már első évben 50 pályamű érkezett. De valóban erős volt a mezőny? Hova lett 4 pályamű? Ki duplázott?
Három első helyezett a Budapest BOX építészeti pályázaton
Három első helyezettet is díjaztak a Vörösmarty tér új pavilonjaira a Fővárosi Önkormányzat által kiírt Budapest BOX építészeti designpályázat május 21-i eredményhirdetésén.
Ismét magyarok a legmenőbb építészeti díj (Architizer A+ Awards) esélyes jelöltjei
Több mint 90 kategóriában választják ki az Architizer A+ Popular Choice Awards jelöltjeit. Az elmúlt évben a 4-es metró két állomása győzött "busz és gyorsvasúti megállók" kategóriában. Idén is találunk magyar indulókat a mezőnyben . A sokszínű projektek között könnyű ráismerni a hazai jelöltekre.
Mies van der Rohe-díj 2015
Jövő januárjában hirdetik ki a legjobb európai tervnek kijáró nagydíjat. A hazai pályázók körében is erős a verseny: Czita, Gereben, Minusplus, Földes és Sporaarchitects – hogy csak néhányat említsünk közülük. Kíváncsian várjuk, mennyi esélyük van az itthon ünnepelt tervezőknek nemzetközi mezőnyben is elismerést kivívni.
ÉpítészetMA előadás_Pécs_2012.10.08
Meghívott előadók: Alexa Zsolt, Rabb Donát és Schreck Ákos
Építésziroda: minusplus építész kft.
OK


Velux
Austrotherm
Austrotherm

Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©