Bejelentkezés: Regisztráció Elfelejtett jelszó
Keresés
105 találat. (Keresés tárgya: "belsőépítészet")
Cikkek
Pályázati felhívás „Az év belsőépítésze - 2016” díjra
A Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata és Laki Péter alapító pályázatot hirdet „Az év belsőépítésze – 2016” díjra, a korábbi évekhez hasonlóan. (Figyelem, a tavalyinál jóval korábbi határidő!)
Átadták az „Az év belsőépítésze 2015” díjat
A budapesti Kreinbacher Tasting Salon - Palazzo Dorottya és a somlóvásárhelyi Kreinbacher-birtok belsőépítészeti rekonstrukciójával Lőrincz Szilvia és Mikics András érdemelték ki a 2015-ös év belsőépítésze díjat. (Építész tervező: Ekler Dezső)
A high-tech Wáberer irodát a kiváló, minőségi elegancia jellemzi
Az év irodája 2015 győzteseként is ismert Wáberer irodában a nemes korabeli anyagok szépen egyesülnek a legmodernebb, high-tech irodatechnológiával. A nemzetközileg elismert üzletember, Wáberer György, egyedi kérésére megálmodott személyes irodája hangulatos, átlátható, s tökéletesen illeszkedik a mai kor igényeihez.
Az Ige
Mottó: „Kezdetben vala az Ige és az Ige vala az Istennél és Isten vala az Ige.” (Jn 1,1) A 10. Szakrális Építészeti-Belsőépítészeti Konferenciát 2016. szeptember 20-án a Budapesti Építészeti Központban rendezték meg.
Új határidő Az év belsőépítésze 2015 pályázatra
A Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata és Laki Péter alapító ebben az évben is pályázatot hirdet „Az év belsőépítésze – 2015” díjra. Beadási határidő meghosszabbítva: 2016. október 7. péntek 12.00 óra
Az IGE – 10. SZÉK Szakrális Építész-Belsőépítész Konferencia
Az Ars Sacra Fesztivál ingyenes szakmai programja építészeknek, belsőépítészeknek, kertépítészeknek és műemlékvédelemmel foglalkozó szakembereknek a FUGA Budapesti Építészeti Központban.
Belsőépítész szakirányú továbbképzés
Belsőépítész Szakirányú Továbbképzés indul ismét a 2016-17 akadémiai évben új hallgatók felvételével a METU-n, (Budapesti Metropolitan Egyetem, korábbi nevén BKF).
E+ Green Home projekt – a jövő tudatos házainak prototípusa
A zöldépítészeti technológia fejlesztése már több évtizedre tekint vissza. A kutatások egyes részletei fellelhetők a mai háztervekben, de az E+ Green Home prototípus reprezentálja a komplett megoldások összességét, miután elviekben a prototípusnak pontosan ez a dolga!
Az év belsőépítésze 2015 pályázat
A Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata és Laki Péter alapító ebben az évben is pályázatot hirdet „Az év belsőépítésze – 2015” díjra.
Ideális kikapcsolódás a fényűző butikhotelben, Hong Kongban
A West Kowloon Művelődési Központ szomszédságában lévő, tengeri lények motívumaival borított, meseszerű butikhotel nemcsak fantasztikus fekvésének, elbűvölő panorámájának köszönheti népszerűségét, de rendelkezik az 5 csillagos szállodákra jellemző kényeztető szolgáltatásaival is.
Sportcsarnok sok természetes fénnyel
Tornaóra az alagsorban vagy az iskola más, sötét zugában található tornateremben: ugye, ismerős jelenet ez iskolás éveinkből? A tornaterembe természetes fény nem jut be, a diákok mesterséges fénynél sportolnak. Így hát nem csoda, ha a tornaórához senkinek sincs kedve, a hangulat sivár és szomorú.
Kihívás üvegből
Student Design Challenge néven a Guardian vetélkedőt hirdet tervező hallgatók számára, amelynek témája a Clarity™ tükröződésmentes üveg alkalmazása a belsőépítészetben.
Egy luxusszállodalánc befészkelte magát Milánó ódon falai közé
A Mandarin Oriental Hotel Group luxusszálloda a világ számos pontján, összesen 15 országban van már jelen, s méltán vívta ki vendégei elismerését. A minőségre, különlegességre vágyok egyedülálló látványosságot kapnak, ha belépnek a szállóba, ahol keveredik a 21. századi fényűzés és a keleti egzotikum.
A Lima Ssg tervezte Hexagon Fashion Shop szenzációs magyar sikere Dubajban
Ördög Alíz, Takács Sylvia és Madosfalvi Zoltán, a Lima Ssg építész-belsőépítészei makacs, tízéves kitartását a közelmúltban végre megérdemelten siker koronázta, s bejutottak az Egyesült Arab Emírségek megrendelőinek világába különleges hexagonális tervükkel, oda, ahová a világ legnagyobb építészei tartoznak.
Gül Baba türbéje hamarosan megújul (látványtervek)
A tervek szerint 2017-ben fejezik be a Rózsadombon álló híres kegyhely (és tágabb környezetének) rekonstrukcióját, amiről egyelőre néhány látványterv alapján alkothatunk képet.
A Prestige hotel különleges varázsa
A Prestige Hotel Budapestnek otthont adó egykor körfolyosós, korai eklektikus lakóépület valamikor 1860–1861 körül épült, terveit a klasszicizmus egyik legnagyobb mestere, Hild József készítette. A hotel 2015 elején új életre kelt, részben őrizve a ház eredeti állapotát.
Stuttgart űrhajóplázája
A stuttgarti Das Gerber bevásárlóközpont belsőépítészete a jövő design-világába repíti a gyanútlanul betérő vásárlót, mintha egy hatalmas űrhajó belsejében sétálgatnánk. A fényforrások egymásba kapcsolódó gyűrűinek fénypászmái is ezt a hangulatot idézik.
High tech funkció és forma egysége az NNG szegedi fejlesztőközpontjában
Az NNG vezetősége a szegedi új fejlesztőközpontjának belső tereit úgy alakította ki, hogy az itt rendelkezésre álló 550 négyzetméterén sikerült egyedi elgondolású, életigenlő, színes team-munkát elősegítő munkahelyeket megvalósítani. A terv híven követi három éve épült budapesti székházának 21. századi belsőépítészeti trendjét.
Norvég szél vájta bútorzat a hegyi kunyhóban
Az épület csupán 90 négyzetméter és mindkét irányban nyitott, mivel megfigyelő-objektumként funkcionál. A faelemekből kivájt belsőépítészeti attrakció olyan, mintha az évmilliók során a szél csiszolta volna a sziklát.
Megnyílt a Lechner 2015 – Kreatív Erővonal kamarakiállítás a Lechner Tudásközpontban
Április 16-án a megújult Lechner Tudásközpontban zártkörű, ünnepélyes rendezvény keretein belül megnyílt a Lechner 2015 - Kreatív Erővonal kiállítás, ahol bemutatkozott a Lechner Tudásközpont új arculata is. A megnyitón részt vettek a Miniszterelnökség Építészeti és Építésügyi Helyettes Államtitkárságának képviselői, a kiállítók és családtagjaik.
OK


Lindab
Velux
Austrotherm
Austrotherm

Archmaaik

Médiaajánlat | Impresszum   TervLap ©