hír könyv

Két magyar épületet is bemutat a frissen megjelent Corporate Concepts. Space and Identity című könyv


Ware-Nagy Orsolya | 2019.05.21

A Deutscher Architektur Verlag gondozásában megjelent könyvben számos irodaépület között bemutatják a 3h Építésziroda Geometria irodaépületét, illetve a Földes és Társai Építésziroda Sauflon Innovációs Központját.

 

Egy modern vállalkozás számára éppoly fontos a vonzó és leleményesen megtervezett munkahely, mint a kreatív és hívogató ügyfélterek. Az identitásteremtő építészet a márkát életre hívó elvek külső és belső struktúráját egyaránt tükrözi, és a terek kialakításában is megjeleníti.
Függetlenül attól, hogy a technológiai precizitásra, egy bizonyos életstílusra vagy innovatív fejlesztésekre összpontosítanak, a sikeres cégközpontok ma mindig magas fenntarthatósági jellemzőkkel bírnak. A környezetbarát építési mód mellett ez a szemlélet kiterjed a későbbi bővítésre, újjáépítésre és átalakításra, amelyek által minden helyzetben ideális munkakörülmények jöhetnek létre.

Ez a könyv olyan modern vállalati építészetet mutat be, amely rugalmas és kreatív használatot biztosít, és képes együtt növekedni a vállalkozással.

(fülszöveg; fordítás: szerk.)

További információ a Deutscher Architektur Verlag honlapján.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások