Saját cikk írása

Tisztelt Kolléga!

Annak érdekében, hogy az internet személytelen és nehezen ellenőrizhető világában megóvhassuk a Tervlapon megjelenő cikkek hitelességét és tartalmi értékeit, a leendő szerzők személyét legalább két, a portálra már regisztrált ismerősének kell igazolnia. Kérjük ezért, hogy regisztrációja után keresse meg legalább két ismerősét az Ismerősök keresése aloldalon. Amint megjelölt ismerősei visszaigazolják az Ön adatainak valódiságát - amiről e-mail-értesítést küldünk -, Ön teljes jogú taggá válik, és jogosultságot nyer a cikkíráshoz, illetve blogoldal létrehozásához.

A cikkírással kapcsolatos technikai tudnivalók:
  • Az oldalra csak építészettel kapcsolatos írások kerülhetnek fel.
  • A portálra felkerülő cikkek egységes betűtípussal íródnak, kiemelésre dőlt, illetve vastag betűvel van mód.
  • A cikk ellátható alcímmel; az alcím a főoldalon nem jelenik meg, csak a cikkre kattintva olvasható.
  • A cikkhez rövid (300 betűs) bevezetőt, úgynevezett lead-et kell írni. A főoldalon a teljes cikkből csak ez a szövegrész látszik.
  • A cikkhez képek, ábrák és linkek csatolhatók. Kép hiányában a cikk nem kerülhet a vezércikk helyére (kezdőoldalon felülre).
  • A szerző beállíthatja, hogy cikke mely rovat(ok)ba kerüljön és adhat hozzá címkéket (tag-eket).
  • Alapértelmezésben a cikkek kommentelhetők, de a hozzászólók köréből a szerző kizárhat személyeket vagy mindenkit.
  • Alapértelmezésben a cikkek mások által értékelhetők, de az értékelés le is tiltható.

A Tervlap sajátossága, hogy a szerzők a portál szponzori támogatásából minden hónapban az egyes cikkeik olvasottságának arányában elosztva részesülnek. Egy-egy cikkért három hónapon keresztül jár honorárium.
A honorárium pontokként tárolódik, gyűlik a "Kincstár"-ban, ahol az egyenleg bármikor megtekinthető. Az egyenlegről havonta e-mail-értesítést is küldünk.
A pontok felhasználhatók a Kiadó szolgáltatásainak igénybevételére (például előfizetés, online továbbképzés, konferencia részvételi díj), de a honorárium fel is vehető. A pontok felhasználása a Kincstárból közvetlenül intézhető, erről a Kiadó automatikusan értesítést kap.

Fontos: A minimálisan felvehető összeg ezer forint. A pénzfelvétel kezelési költsége a Kincstárból kivenni kívánt összeg 10 százaléka, ami ilyenkor automatikusan levonódik az egyenlegből. A honorárium csak számla ellenében vehető fel (a számlára írandó szolgáltatás: építészeti szakcikk; teljesítés napja: amelyik napra kéri az elszámolást; fizetési határidő: +8 nap).
A számlát az Artifex Kiadó Kft. nevére, 1119 Budapest, Bikszádi utca 25. címre kell kiállítani.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjük regisztráljon honlapunkra: Regisztráció

Amennyiben már regisztrált hozzánk, akkor itt bejelentkezhet:

Bejelentkezés:

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások