pályázat díj rendezvény

Csarnok Nagydíj: forrong a szakma!

Jelentkezni már, pályázni még lehet!


Csépé | 2013.08.27
Forrong a szakma és egymásnak feszülnek a közönségszavazáson a csarnoképületek tervezőcsapatai – vannak épületek, amikre bőven ezer feletti számban szavaztak, míg sok épületet mínuszba „nyomott” a konkurencia a tervlap.hu szavazásán. A zsűri díjára – főleg vidéken – még érdemes pályázni!

Pedig még ez csak az első kör, és csak a közönségdíj: az öt régióban kiosztandó díjak második körére a zsűri is bejuttat épületeket, és a közönségdíj választása is nulláról indul második körben: az internetes szavazáson bejutott épületek közül a regionálisan szervezett konferenciák szakmai közönsége választja ki második körben a legnépszerűbbet.
De nemcsak a szavazás kedvéért érdemes a konferenciára jelentkezni: a csarnoképítés az építészetnek az a területe, ahol a rendszerben tervezés a legelterjedtebb, és nem mindegy, milyen csarnokrendszert választunk – hiszen ezzel rengeteg részletmegoldást is választunk „egy csomagban”. Ezért jelenthet nagy segítséget a konferencia, ahol a csarnokrendszerek mérnökei is bemutatják megoldásaikat, és a fent említett pályázatban a régió legjobb csarnokait is ismertetik a tervezők.
A díjra jelentkezni még nem késő: a zsűri az összes határidőig (szeptember 10-éig) beküldött pályamunka közül választ, ráadásul a pályázatot benyújtók ingyen vehetnek részt a konferencián (akkor is, ha nem jutottak a második körbe). A központi régió kivételével még mindenütt igen jó eséllyel lehet pályázni!
Az eddigi pályázatok itt láthatók (véletlenszerű sorrendben): http://tervlap.hu/kezdolap/rovat/alrovat/14
A pályázati tudnivalók itt olvashatók:
http://www.buildrendezvenyek.hu/node/148
Jelentkezni a konferenciára itt lehet (és a program is itt olvasható):
http://tervlap.hu/rendezveny/index/nev/minoseg_a_csarnokepitesben_2013

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások