pályázat

MÉK-MÉSZ Diplomadíj 2014

A 2014-es évben diplomázott építészek, belsőépítészek, településterevezők, táj-és kertépítészek szeptember 8-12. között adhatják be pályázataikat.

Diplomadíj Pályázat 2014

Kedves Diplomázó Építészek !

A MÉK és a MÉSZ közösen Diplomadíj pályázatot hirdet egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben részt vett, vagy bázis+mesterképzésben( Bsc/BA+Msc/MA) részt vett és 2013. második vagy 2014. első félévében diplomázott, végzett okleveles építészmérnökök és építésztervező művészek számára.

A Diplomadíj pályázaton épületterv, épület műemlék-rekonstrukció, terület- és településrendezés tárgyú diplomamunka nyújtható be. (A belsőépítész, a táj - kertépítész, valamint a terület- és településrendezési tervezési diplomamunkák Diplomadíj pályázatát külön hirdették meg, ezen a helyen is közzétesszük, de más eljárásban értékeljük.)

Pályázni a diplomaterv építész munkarész A3 méretre kicsinyített változatának beadásával lehet (maximum 6 db A3 lap). A tervlapok beadandóak digitálisan is ( pdfa formátumban CD-re vagy DVD-re másolva). A pályázat nem titkos, a terveken a névaláírást fenn kell tartani.

A pályázat beadásának helye: Magyar Építészek Háza
1088 Budapest, Ötpacsirta u 2. MÉK Titkárság

A pályázat beadásának időpontja: 2014. szeptember 8–12., hétfőtől péntekig 10.00-15.00 óra között

A diplomaterv pályázatokat szakmagyakorló építészekből álló bíráló bizottság értékeli. Megfelelő számú és színvonalú pályázat beérkezése esetén a zsűri maximum 7 db díjat ítél oda. Ezek közül várhatóan egy-egy díjjal a műemléki, illetve a terület- és településrendezési irányultságú pályázatot fogja jutalmazni a tagozat.

Építész fődíj: 1 darab Apple iPod (a Graphisoft Kft. felajánlásával)
A zsüri a számítógépes építészeti grafikát is díjazza.
További építész díjak: 4 db ARCAD Építészeti Tervezőrendszer-program a DesignSoft Kft. felajánlásával, a hatékony tervezésért

Az eredményhirdetést az Építészet Világnapján, 2014. október 6-án, hétfőn délután tartjuk, a Magyar Építészek Háza Kós Károly termében. Közös kiállításon mutatjuk be az építész, a belsőépítész, a kert- és tájépítész, valamint a településtervező díjazottak terveit.

A Diplomadíjjal kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdéseket kizárólag e-mailen, az ulrich.tamas@mek.hu és az urban.judit@mek.hucímekre kérjük elküldeni.

Budapest, 2014. augusztus 18.

dr. Hajnóczi Péter
MÉK elnök

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások