donkanyar | 2014.09.24
Elsőként kapta meg a nemzetközi ECARF minősítést az a horvátországi szálloda, ahová nyugodt szívvel mehetnek az allergiások.

A Veli Lošinj-i négycsillagos Vitality Hotel Punta Horvátországban elsőként kapta meg a nemzetközi ECARF minősítést, amely igazolja, hogy a szálloda termékei és szolgáltatásai az allergiára hajlamos vendégeknek is megfelelnek, s ezzel Horvátország első úgynevezett antiallergén szállodája lett.

Ezen felül szintén első horvát szállodaként gyűjtötte be a EuropeSpa tanúsítványt, mellyel a Punta által nyújtott wellness, spa és vitality szolgáltatások kiemelkedő színvonalát ismerik el. A Punta a tüdőrehabilitációtól az Aqua Fit és Green Energy antistressz és Body Talk programokon át, egészen a Lošinj természetadta wellness környezetében történő aktív pihenésig remek egészség- és vitality programokat kínál.


A színvonal további emelése céljából 2014 tavaszán fejezték be a Vitality zóna és a már meglévő wellness bővítését, illetve a külső medence kialakítását, mintegy 5 millió euró összértékben.


A Vitality Hotel Punta 2012 júniusában fogadta az első vendégeit. A hotel négycsillagos szinten, 219 tágas és modern berendezésű szobában, valamint a Lošinj különleges szépségű természeti környezetével összhangban berendezett 16 apartmanban várja a vendégeket.

Forrás:
https://www.facebook.com/pages/Vitality-Hotel-Punta/180676158656363?sk=info

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások