pályázat CeMBeton MaBeSz

Minden építés alapja 2015: Betonpályázat tervezőknek


droID | 2015.05.06
A Beton.hu a Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség (CeMBeton) valamint a Magyar Betonelemgyártó Szövetség (MaBeSz) és tagvállalataiknak támogatásával 2015-ben első alkalommal meghirdeti „Minden építés alapja 2015” című pályázatát építésztervezők számára.

A beton a víz után a második leggyakrabban használt alapanyag a világon. A pályázat célja megismerni és megismertetni a szakmával és a közvéleménnyel azon köz- és lakóépületeket, üzemeket és telephelyeket, amelyeknek a tervezése és megvalósítása során ez az elsődlegesen alkalmazott építőanyag.

A pályázati kiírás küldetése, hogy a betonról kialakult, múltban gyökerező előítéleten –miszerint a beton csak tartószerkezetre, alapozásra való, nem esztétikus anyag – változtasson azáltal, hogy megmutatja az anyag sokoldalúságát, funkcionális és látványos alkalmazásának széles palettáját.

A 2015-ben első alkalommal kiírt pályázat azokat az építésztervezőket szólítja meg, és szándékozik díjazni, akik a betont a tervezés során nem csak a szokványos (pl. alapozás, aljzatbeton, betonváz, födém) szerkezeti elemek esetében alkalmazzák, hanem egyedi, különleges megoldásokra is. Ilyenek lehetnek többek között a beton határolóelemek, a különböző látszóbeton megoldások, különleges szerkezeti elemek, betonburkolatok, berendezések és bútorok.

A „Minden építés alapja 2015” pályázat összdíjazása 600.000 Ft.

További információ és a pályázatok benyújtása:
www.beton.hu/palyazat


Beadási határidő: 2015. július 31. 24:00

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások