droID | 2015.12.07
Idén ősszel számos rangos díjjal ismerték el a közép-európai régió egyik vezető ingatlanfejlesztő és befektető cégcsoportját, a Futurealt. A Portfolio Property Awards díjátadón a vállalatcsoport kapta meg „Az év projektje” és „Az év irodabérleti tranzakciója” díjat.

A hazai ingatlanos szakma egyik legjelentősebb eseményén, a Portfolio által szervezett Property Investment Forumon két kiemelkedő díjat kapott Európa 20 legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata között számon tartott Futureal. A hatodik alkalommal meghirdetett Portfolio Property Awardson a legsikeresebb ingatlanfejlesztésért járó „Év projektje” díjat a nemzetközileg is elismert Corvin Sétányon épült Corvin Corner irodaház nyerte. Az elmúlt évben átadásra került, a Portfolio olvasói által 5 legsikeresebbnek ítélt fejlesztés közül a Portfolio Konferencián résztvevők szavazatai döntöttek a nyertes projektről.

A Portfolio Property Awards év ingatlanbérleti tranzakciójáért járó elismerést is a Futureal kapta a Nokia Networks magyarországi vállalatával kötött megállapodásáért. A Corvin Technology and Science Parkban épülő irodaházat elő-bérleti szerződéssel teljes egészében lekötötte a finn IT óriás. A 25 ezer négyzetméternyi bérbe adható alapterületű irodaház fejlesztését várhatóan 2016 utolsó negyedévében fejezik be.

A Nemzetközi Ingatlan Szövetség (FIABCI) Magyar Tagozata a Magyar Ingatlan Szövetség által megrendezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton is díjazta a vállalatcsoportot. A Vision Towers irodaház fejlesztéséért az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete és az Irodakereső.info különdíját kapta meg a Futureal. A prémiumkategóriás irodaépület Budapest egyik legnépszerűbb üzleti negyedében található, melyet egyedi építészeti megoldásainak, megújult környezetének, valamint optimális elhelyezkedésének köszönhetően több nemzetközi vállalat választotta magyarországi központjául.

A Futureal minden irodafejlesztése során kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi, energiatakarékossági és fenntarthatósági szempontok érvényesítésére. Valamennyi irodaépületet a BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), a világ egyik vezető környezettudatos tanúsító rendszere szerint minősített.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások