droID | 2016.02.19
Egyedülálló kezdeményezésként magyar szurkolói falu jön létre június 17-24. között a franciaországi Puy St. Vincentben, ahonnan könnyen megközelíthető a magyar válogatott két fontos mérkőzése, és az összes meccs közvetítése mellett egy egyhetes programsorozattal is készülnek a szervezők.

Az UEFA jegysorsolás nyertesein kívül azokat is várják, akik fantasztikus hangulatban több ezer magyarral együtt szurkolnának különleges környezetben. A Neckermann, a Friends Club Hungary, és a Naturelle sportegyesület együttműködésében szerveződő egyhetes esemény, egyedülálló módon ötvözi a szurkolást, a fesztivált és a sportos kikapcsolódást.

Az egyhetes EB Falu különlegessége, hogy az Európa-bajnokságot rendező Franciaországban található, mégis mindent a magyar szurkolók igényeire szabnak. Az egyhetes turnusra befizetőket buszok szállítják Magyarországról a tábor helyszínére, majd onnan – a magyar meccsekre jeggyel rendelkezőket – szintén buszos transzferrel szállítják Lyonba és Marseille-be, a magyar válogatott két mérkőzésére Izland, majd Portugália ellen.

Az EB Falu helyszíne a francia Alpok szívében, a télen síparadicsomként, nyáron pedig a hegyi kerékpárosok, raftingolók, túrázók üdülőközpontjaként üzemelő Puy St. Vincentben van. Az 1600 méteres tengerszint feletti magasságban elhelyezkedő központban tradicionális francia apartmanházak, alpesi chalet-k várják a vendégeket. A helyszínen minden feltétel adott a felhőtlen, de biztonságos szórakozáshoz, szurkoláshoz és egyben nyaraláshoz.

Az egyhetes programsorozatra a szervezők fesztiválhangulatot varázsolnak, a folyamatos meccsközvetítések mellett zenés programokkal, sztárfellépőkkel, bulikkal, sportversenyekkel és túrák szervezésével készülnek. A helyszínen szakértők, aktív és egykori sportolók értékelik majd a mérkőzéseket, előadások, szakmai kerekasztal beszélgetések egyaránt helyet kapnak majd a programban.

Az EB Falu egy olyan egyedülálló kezdeményezés, amely lehetőséget biztosít a magyar futballszeretőknek, hogy testközelből, együtt éljék át az európai foci ünnepét, és a magyar válogatott visszatérését a nemzetközi színtérre.

További információk: http://www.ebfalu.hu / facebook.com/ebfalu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások