képzés Autodesk kamarai képzések Revit

Elindult az Autodesk Revit online kreditpontos képzés


droID | 2016.03.21
Megjelent az Autodesk tervezőket segítő előadásaiból összeállított legújabb képzéscsomag. Az épületinformáció-modellezésről szóló anyag a nap 24 órájában ingyenesen elérhető, és akár munka közben is használható segítséget kínál. Képzés keretében kamarai kreditpontért, igen olcsón elvégezhető.

Az Autodesk Revit Architecture online képzés előadásaival és ajánlott irodalmával betekintést kínál a BIM épületinformáció-modellezés és építészmérnöki digitális tervezés világába. Mindenkinek ajánlott, aki gyakori szoftverfelhasználóként szeretné elmélyíteni Revit-ismereteit és érdeklődik a program alkalmazástechnikai története iránt.

Az előadások keretében elhangzó információk a tervező segítségére lehetnek, általános ismeretekkel és gyakorlati tanácsokkal is ellátják a felhasználót. És ami külön jó benne: a nap 24 órájában ingyenesen elérhető, és akár munka közben is használható problémamegoldásra.

A BIM segítségével létrehozott fotorealisztikus 3D látványtervek és bemutatóséták megkönnyítik egy épület megjelenésének értelmezését, valamint annak áttekintését, hogy az épület hogyan fog illeszkedni a környezetébe, és hogyan fogja kiszolgálni az azt használó embereket. A BIM által megkönnyített kommunikáció előnyei azonban túlmutatnak a lenyűgöző képi megoldásokon. Ahogy a New Jersey-i mérnöki cég, a DLB építőipari szolgáltatásokért felelős igazgatója, Lee Kopsaftis megfogalmazta: „Az ügyfelek (és leendő ügyfelek) figyelmét remekül fel lehet kelteni a látványos renderelésekkel és bemutatósétákkal. A mi szempontunkból azonban az a legfontosabb, hogy ezek a látványtervek kínálják a legjobb módját annak, hogy ismertessük egy terv lényegét, és kiemelkedő minőségű mérnöki tervezési szolgáltatásokat tudjunk nyújtani”.

A képzés anyaga ingyenes közvetlen hozzáféréssel itt tekinthető meg!

Regisztrált tagoknak az online továbbképzésre itt lehet jelentkezni!

Egyéb választható kamarai képzésekért látogasson el a Kamaraiképzések.hu oldalra és a Tervlap.hu online továbbképzések listájára!

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások