Lekics Gábor | 2016. április 19.
     
Április 28-án kerül megrendezésre Győrben az építőipar aktuális változásairól szóló előadássorozat a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nagytermében.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Mérnöki Kamara, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari tagozata, az Építőmesterek Szakmai Egyesülete és az Építéstudományi Egyesület Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének közös szervezésében kerül megrendezésre az építőipar területén végbement jogszabályváltozásokról szóló konferencia.

Az előadások és a szakmai konzultáció 2016. április 28-án (csütörtökön) 14:00 órai kezdettel indulnak a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Győr, Szent István út. 10/A. szám alatti épületében, a Baross I-II. teremben.

Az előadások az építésügy területén az elmúlt időszakban végbement változások átfogó és részletes áttekintését igyekszik nyújtani, szakmailag kompetens előadók segítségével.

Papp László, az Építőmesterek Szakmai Egyesületének elnöke a megváltozott jogszabályok környezetében való E-Napló kezelésről, és az építőiparban bevezetni kívánt 5 %-os ÁFA-ról tart előadást.

Kiss Andor a Pest Megyei Kormányhivatal- Építésügyi osztály osztályvezetője az építésfelügyeleti és hatósági eljárások változásairól, és az építésügyben bevezetett jogszabályváltozásokról tart prezentációt.

Következő szekcióként szakmai kerekasztalt alkotva konzultáció formájában nyílik lehetőség a konkrét felmerülő kérdések megvitatására.

A nap zárófejezeteként a 30/2009 NFGM rendelet a gázszerelők nyilvántartásáról, végezhető tevékenységéről hallhatnak az érdeklődők egy összefoglaló előadást. Szó fog esni a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatról, az egyszerűsített készülékcsere menetéről és az aktuális jogszabályi változásról a földgázellátás területén.

A konferencián előzetes díjfizetés után lehet részt venni, melynek összege 4 000 Ft/fő. A díjfizetési kötelezettség a 14:00-17:00 órai szekcióra vonatkozik. A 17:00-kor kezdődő utolsó előadás látogatása díjmentes. A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjai számára a részvételi díjból 50%-os kedvezmény biztosított!

A jelentkezés e-mailen info@mernokkamara-gyor.hu címen, telefonon pedig a 96/335-591 telefonszámon lehetséges.

Jelentkezési határidő: 2016. április 25.

A részvételi díj befizetése a megyei kamara 10103379-10151926-00000009 számú számlájára lehetséges.

A rendezvény létrejöttét helyi vállalkozás is segítette.

A szerző legújabb cikkei:
Minnotech 2017 konferencia
Flórián Dávid: Sárkányhajóklub
Ingyenes segédlet családi házak építésének minőségi ellenőrzéséhez
Valentin-napi képösszeállítás – variációk egy témára
Hogyan építsünk házikót raklapokból?
London után Győrbe érkezik a Cseh Házak című kiállítás
Úszó karika Málta partjainál
Elkészült a világ második legmagasabb épülete
10 tűzeset, amely örökre megváltoztatta az építészet világát
Kuvaiti tüköriroda
Tajvani kettő az egyben – Hotel és fürdőház
Moduláris hobbit-házakKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2: