hír díj rendezvény

Műemléki Világnap április 18-án hétfőn a Millenáris Teátrumban


takacshajos | 2011.04.12
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal és az Icomos MNB közös szervezésében április 18-án 3/4 10-kor kezdődő Műemléki Világnapra szeretettel várjuk az érdeklődőket a Millenáris Teátrumba. (Budapest II., Kis Rókus u. 16-20.)
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal a Műemléki Világnapon délelőtt 10 órakor a Millenáris Teátrumban pódiumbeszélgetést rendez, amelynek témája: A kulturális örökség, mint a munkahelyteremtés és a válságkezelés eszköze. A beszélgetésen részt vesz: L. Simon László elnök (Magyar Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottsága), dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár (Nemzetgazdasági Minisztérium), dr. Tamási Judit elnök (Kulturális Örökségvédelmi Hivatal), dr. Bóka István polgármester (Balatonfüred), dr. Parragh László elnök (Magyar Kereskedelmi és Iparkamara), dr. Palócz Éva vezérigazgató (KOPINT-TÁRKI Zrt.), Kalapács Kornél (Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület), dr. Brenner János c. egyetemi tanár, főosztályvezető-helyettes (Szövetségi Közlekedési, Építésügyi és Városfejlesztési Minisztérium, Németország)

Hagyományosan a Műemléki Világnapon kerül sor a miniszteri díjak és emlékérmek átadására, a régészeti leletmentő jutalmazására, valamint az ICOMOS-díjak és Citrom-díjak kiosztására.

A Műemlékvédelemért – Forster Gyula díjat és emlékérmet valamint a Régészeti örökségért – Schönvisner díjat április 18-án, hétfőn 14 órakor dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter adja át.

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások