Üzlet- és irodaberendezés felsőfokon

- hirdetés -


AdV | 2017. január 4.
     
Akár irodahelyiségről, akár kiskereskedelmi üzletek berendezéséről van szó, elengedhetetlen szempont, hogy üzletfeleink és vásárlóink ebből szerzik első benyomásukat cégünkről, vagyis rólunk. Az első benyomás pedig hatással van későbbi vásárlásaikra vagy a hosszú távú együttműködésünkre.

Profinak kell tehát lennünk, ha új üzletet rendezünk be vagy új irodát tervezünk kialakítani.

Akinek még nincs tapasztalata egy üzlethelyiség kialakításában, jobb, ha az első lépéstől az utolsóig szakemberre bízza a feladatot. Szerencsére ma már jószerével találunk olyan szakembereket, akik hivatásszerűen foglalkoznak az üzletek berendezésével, belső tereinek kialakításával. Irodaberendezések esetén pedig belsőépítészek, lakberendezők segítségét is kérhetjük. A szakemberek segítségül hívásának nagy előnye, hogy ők tisztában vannak azzal, hogyan lehet a legjobbat kihozni még egy nem túl jó adottságú helyiségből is, és folyamatosan követik a piacon megjelenő újdonságokat, amelyek segítségével igazán modernné tehetjük üzletünk berendezését. A szakemberek igénybevétele csak elsőre tűnik pénzkidobásnak: ha irodánk vagy üzlethelyiségünk kialakítása megfelel partnereink igényeinek, akkor később szívesen térnek vissza hozzánk, újból igénybe véve szolgáltatásainkat.

Látványelemek, dekorációs elemek

Az üzlet helyiségének kialakítása azonban csak az első lépés a siker felé. A látvány- és dekorációs elemek, valamint a helyiség berendezése teszi igazán egyedivé és vevőcsalogatóvá az összképet. A látványelemek kiválasztását is jobb, ha szakemberre bízzuk, hiszen igen nagy a választék. Hasznos és látványos lehet, ha kirakati háttérfalat vagy mennyezeti dekorációt alkalmazunk, ezeken kívül választhatunk különféle termékbemutató állványokat, az üzlethelyiségen belül elhelyezett háttérfalakat.

A cégdekorációs feliratok egyaránt elhelyezhetők bel- és kültéren, mivel polisztirol habból készülnek (innen a nevük: habbetű), időjárásállóak, hosszú élettartamúak és nem utolsósorban kedvező árfekvésűek. Elkészítésüket reklámeszközök előállításával is foglalkozó digitális nyomdákban kérhetjük. Ott a betűk megtervezésében, látvány-előnézetében is a segítségünkre lesznek, de ha a munkafolyamatokat belsőépítész vagy lakberendező szakember felügyeli, akkor ezek megtervezésében ő fog közreműködni. A digitális nyomdatechnika emellett más elemekkel is a rendelkezésünkre áll, tipikusan ilyenek a kirakatokra ragasztott öntapadó fóliák, melyek reklámeszközként szolgálnak.

A bútorok kiválasztása sem könnyű, hiszen nagyon fontos, hogy összképében harmonizáljon az egész üzlet kialakításához. Éppen ezért leggyakrabban egyedileg, méretre készített bútorokkal kerülnek kialakításra az igényes irodák és üzletek, hiszen csak így kaphatunk teljesen egyedi kialakítást. Ennek anyagilag kedvezőbb változata, ha olyan bútorcsaládokból választunk elemeket, melyek egymással harmonizálnak és később is tetszés szerint bővíthetők, kombinálhatók egymással.

Mindvégig tartsuk szem előtt a végső célt: olyan irodahelyiséget vagy üzletbelsőt alakítsunk ki, amelyek üzleti céljaink megvalósítását lehetővé teszik!

(X)

 

A szerző legújabb cikkei:
Bajban a nemzetközi építőipar: hamarosan elfogyhat a homok a Földön
Tervezzünk biztonságos otthont!
Árnyékolástechnika egyszerűen – kerti pavilon és pergola
Új trend az építésben, hatékonyság a kivitelezésben
Munkavédelem az építőiparban
Modern vonalak a kerttervezésben
Elhunyt Pásztor Erika Katalina
Ipari komplexumok zölden
Tradíció és innováció az építőiparban
Átfogó felmérés az építész szakmáról 2017
Poszterek és plakátok a lakberendezésben
Vályogházak felújítása – számos buktatóval

Hírlevél feliratkozás >>


Konferencianaptár

Tervlap
Archmaaik

Építési megoldások