hír

Feláldozzuk az életünket és egészségünket a munkánkért? Felmérés az építőiparban dolgozók körében


B-y | 2017.01.27
Milyen mértékben áldozzuk fel életünket a munkahelyünkért? Hajlandók vagyunk-e tönkretenni magunkat – egészségünket, magánéletünket – azért, hogy „helyt álljunk" a munkánkban, vállalkozásunkban?

Az építőiparhoz kapcsolódó üzletágakban – legyen szó akár tervezésről, kivitelezésről, építőanyag-forgalmazásról vagy egyebekről – különösen élesen vetődhet fel ez a kérdés: ezen a területen valószínűleg még változékonyabb a munkaterhelés, több a váratlan helyzet, súlyosabbak a piaci nehézségek...

Szakmai portálunk gazdája, az Artifex Kiadó ezért most kifejezetten építőipari szakemberek, építészek, kivitelezők körében szeretne felmérést végezni az említett jelenségről, a stressz-problémákban jártas szakértők bevonásával. Ha tisztábban látunk ebben az ügyben, talán teszünk egy lépést annak érdekében, hogy normálisabb, nyugodtabb viszonyok között végezhessék munkájukat a kollégák.

Az epitesimegoldason.hu portálon elérhető kérdőív segítségével Ön is felmérheti, hogy személyesen milyen szintű stressz-terhelésnek van kitéve, és hogy ez mekkora egészségi kockázat az Ön életében.

Kérjük, vegyen részt felmérésünkben, a kérdőív kitöltése mindössze néhány percet vesz igénybe.

A KÉRDŐÍVET ITT LEHET KITÖLTENI >>

 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások