hír díj Budapest Elite Park

Az Elite Park Az év lakóingatlan-projektje


sebesp | 2017.02.07
Az újbudai Elite Park nyerte el az idei évben az “Év Tervezett Lakó Projektje” címet. Ebben a kategóriában 22 másik beruházással állt versenyben. A kiemelkedő lakóingatlan-projekt valóban egyedülálló a most induló és zajló fejlesztések között.

Balla Ákos, a Balla Ingatlan tulajdonos-ügyvezetője szerint ez a siker nem valósulhatott volna meg, ha nincs a projekt mögött egy innovatív, komoly beruházó, Jákob Zoltán, egy remek tervező, Székelyhidi Gábor és csapata, valamint, ha nem áll mögötte az értékesítő és projekt-tanácsadó Balla Ingatlan szakmaisága.

A fejlesztés során az első ütemben 268 lakás épül fel, melyre az építési engedélyt a beruházó már megszerezte, és jelenleg a kivitelezés előkészítése zajlik. A teljes beruházás során összesen 706 lakás épül meg, három ütemben. Az első átadásokra várhatóan 2018-ban kerül sor. A fejlesztés kivitelezése hamarosan, 2017 márciusában kezdődik, de az előértékesítés már beindult és jelentős mértékű érdeklődés mutatkozik a lakások iránt – tette hozzá Balla Ákos.

A nagy érdeklődésnek természetesen megvan az oka, hiszen az Elite Park nem csak építészetileg kiemelkedő fejlesztés, hanem teljes mértékben figyelembe veszi az aktuális hazai ingatlanpiaci igényeket is. Ennek kapcsán a szakértő megjegyezte, hogy az Elite Parkban egy teljesen vegyes, a kereslethez tökéletesen igazodó lakásmixet kínálnak. Ez azt jelenti, hogy egyrészt megpróbálták kielégíteni a CSOK-os igényeket, másrészt kisebb és nagyobb méretű lakások, valamint intimteraszos, luxus penthouse-ok is kialakításra kerültek.

A projekt helyszíne a Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt terület.

Forrás: realista.hu

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások