cikk könyv térkő

Tárczy László: Térkövek


droID | 2017.06.20
Hiánypótló szakkönyv jelent meg a térkövek tervezéséről és beépítéséről.

Az elmúlt negyven évben a térkőfelületek tervezésének szakmai fogásai szerencsés esetben mesterről tanítványra szálltak. A szakmailag igényes tervezőnek nem is lehetett más választása, hiszen hazánkban egyáltalán nem létezett olyan képzés, olyan tankönyv, mely az ehhez kapcsolódó tudást elérhetővé tette volna.

A magyar térkőfelületek így aztán – részben tervezési, részben kivitelezési hibák okán – nem ritkán viszonylag gyorsan tönkrementek.  Ugyanakkor fontos megjegyeznünk, hogy a szakemberek nem hibáztathatóak a jelenségért. Egyszerűen nem volt hol megtanulniuk e mesterséget.

Mindez azonban most örökre megváltozik, ugyanis hazánk egyik legnagyobb szaktekintélye, Tárczy László orvosolta ezt a több évtizedes hiányt. A Barasbáskő.hu oldalon már megrendelhető „A térkövek tervezése, kivitelezése, karbantartása” című szakkönyv, mely felöleli az elmúlt 110 év alatt összegyűlt tudást a professzionális térkövezés minden vetületével kapcsolatban!

A szakkönyv tartalmaz minden tapasztalatot, tudást, szakmai fogást, mely a valóban minőségi munkához szükséges.

Rendelje meg még ma, s legyen az első szakemberek között, kik mesteri szintre fejlesztik a térk felületek tervezésével kapcsolatos tudásukat! 

(x)

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások