hír rendezvény Autodesk BIM konferencia

Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencia: 2017. november 9.

BIM + Autodesk


Haja Andrea | 2017. október 18.
     
A jövő az összekapcsolt rendszereké. A tervezés, az építés és az üzemeltetés között az épületinformáció-modellezés (BIM) az összekötő kapocs

A technológia gyökeresen megváltoztatja az épületek és az infrastruktúra tervezésének, kivitelezésének és használatának módszereit. A fizikai és digitális technológiák együttműködésével végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre az épületek és infrastruktúrák tervezésére, építésére és működtetésére, ezért még soha volt ennyire fontos a BIM bevezetése.

Az épületinformáció-modellezés (BIM) olyan kulcsfontosságú alap, amely versenyelőnyhöz juttatja a tervezőket, az építészeket és a tulajdonosokat. A BIM és annak folyamatai képesek megváltoztatni az építőipart, bevezetésével javulhat az iparág hatékonysága, teljesítménye és fenntarthatósága.

Az Autodesk szorosan összekapcsolt BIM-eszközökkel és folyamatokkal építi az épületek és infrastruktúrák jövőjét, ezzel segíti, hogy Ön is kihasználhassa a lehetőségeket.

Az Autodesk Fórum Az Alkotás jövője konferenciánk BIM szekciójában ismerje meg a Céh Kft., a Samo Kft., a Central Geo Kft. projektjein keresztül, hogy ők hogyan növelték drasztikusan esélyeiket a projektek elnyerésére és kivitelezésére a BIM-megoldások használatával valamint a Trenecon Kft. hogyan hasznosította az Autodesk megoldásait. Fedezze fel, hogyan segíthet ebben az Autodesk Önnek is.

Ez az alkotás jövője. Ez az építőipar jövője.

Autodesk Fórum Az Alkotás jövője konferencia
2017. november 9.
Helyszín: 1087 Budapest, Kerepesi út 9., Aréna Mozi


A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy. A regisztrációt november 3-án zárjuk.

Regisztráljon most!

(x)
 

A szerző legújabb cikkei:
A Perzsa-öböl új ékköve
BIM – Általános használhatóság, adaptív terek, rugalmasság
Megjelent az eddigi legjobb Revit verzió
Örökös Autodesk licencek január 29-ig eladók, vagy 15-25% kedvezménnyel bérelhetők január 20-ig
Hatékonyabb projekttervezés a Revit 2016 R2 frissítéssel
AutoCAD 2016 újdonságok
Az Autodesk Revit 2016 új szolgáltatásai
Új épülettervezési programcsomagok
Autodesk BIM 360 Glue
Világszínvonalú világítótestek Autodesk technológiával
Megjelent az AutoCAD 2016
Autodesk fejlesztési központ - az Autodesk új Tel-avivi irodájaKérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2:      Összesen: 0 (2 szavazatból)