hír rendezvény Autodesk BIM konferencia

Autodesk Fórum – Az Alkotás jövője szakmai konferencia: 2017. november 9.

BIM + Autodesk


Haja Andrea | 2017.10.18
A jövő az összekapcsolt rendszereké. A tervezés, az építés és az üzemeltetés között az épületinformáció-modellezés (BIM) az összekötő kapocs

A technológia gyökeresen megváltoztatja az épületek és az infrastruktúra tervezésének, kivitelezésének és használatának módszereit. A fizikai és digitális technológiák együttműködésével végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre az épületek és infrastruktúrák tervezésére, építésére és működtetésére, ezért még soha volt ennyire fontos a BIM bevezetése.

Az épületinformáció-modellezés (BIM) olyan kulcsfontosságú alap, amely versenyelőnyhöz juttatja a tervezőket, az építészeket és a tulajdonosokat. A BIM és annak folyamatai képesek megváltoztatni az építőipart, bevezetésével javulhat az iparág hatékonysága, teljesítménye és fenntarthatósága.

Az Autodesk szorosan összekapcsolt BIM-eszközökkel és folyamatokkal építi az épületek és infrastruktúrák jövőjét, ezzel segíti, hogy Ön is kihasználhassa a lehetőségeket.

Az Autodesk Fórum Az Alkotás jövője konferenciánk BIM szekciójában ismerje meg a Céh Kft., a Samo Kft., a Central Geo Kft. projektjein keresztül, hogy ők hogyan növelték drasztikusan esélyeiket a projektek elnyerésére és kivitelezésére a BIM-megoldások használatával valamint a Trenecon Kft. hogyan hasznosította az Autodesk megoldásait. Fedezze fel, hogyan segíthet ebben az Autodesk Önnek is.

Ez az alkotás jövője. Ez az építőipar jövője.

Autodesk Fórum Az Alkotás jövője konferencia
2017. november 9.
Helyszín: 1087 Budapest, Kerepesi út 9., Aréna Mozi


A rendezvényen a részvétel díjtalan, azonban előzetes regisztráció szükséges. Ne habozzon, regisztráljon, mert a szabad helyek száma rohamosan fogy. A regisztrációt november 3-án zárjuk.

Regisztráljon most!

(x)
 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások