sebesp | 2017. november 27.
     
A János-hegyi kilátó magasságában, Fendi vagy Bentley bútorokkal berendezett lakások, saját borospince az alagsorban. Marcel Wanders holland sztártervező és a balerinából lett dizájner és dizájnerből lett üzletasszony Asztalos Gabriella a luxus luxusát alkotják meg az egykori budapesti Napfény hotelben, a Svábhegy tetején.

Az Eötvös út, Fülemile út és Őzike út által határolt telken lévő épület a hatvanas években épült, korábban a Magyar Iparszövetség alapítványa tulajdonában szállodaként működött. A 70 szobás, 4200 négyzetméteres épület 8500 négyzetméteres telken áll. 2006-ban megszerezte a Quaestor-csoport, akik egészséges életmód-központként működtették volna. A cégcsoport csődje után képbe került jelenlegi tulajdonosnak más tervei vannak, luxusapartmanokat terveznek kialakítani az épület falain belül.

A BudaBaroN a 12. kerület egyik legszebb, legmagasabb pontján valósulhat meg. A tervezett húsz apartman olyan színvonalat céloz meg, ami újdonság lesz budapesten. Például a vevő kérésére a lakását akár A-tól Z-ig a csúcsok csúcsát képviselő Fendi vagy Bentley bútorokkal rendezik be. De ha ízlésének jobban megfelel, kérheti a visszafogott eleganciát képviselő Trussardi stílusát, vagy a klasszikus Ritz Paris miliőt is. Ha inkább extravagánsra vágyik, Marcel Wanders márkája, a Moooi is ott lesz a kínálatban.

A tervek szerint 150-250 négyzetméteres lakások készülnek majd, de egyelőre még minden rugalmas, lehetnek akár sokkal nagyobbak is. A földszinti lakásokhoz 400500 négyzetméteres saját kert tartozik majd, a középső szinten 200400 négyzetméteres óriásteraszok lesznek, a 25. szinteken meg a Margit-szigettől a Citadelláig terjedő elképesztő fullpanoráma lesz a kuriózum.

A végeredményt természetesen a vevők igényei is formálják majd, de #BudaBaron hashtag alatt az Instagramon azt írják, hogy a BudaBaron "félelmetesen kreatív és szégyentelenül fényűző" luxusszállásokat kínálnak.


Forrás: Forbes.hu  / Turizmus.com
 

A szerző legújabb cikkei:
Arculatfrissítés indul a Vörösmarty téren és környékén
Gondok vannak az új Nobel központ épületével
Hamarosan átadják a Mill Parkot a Soroksári úton
Ez állati! Építünk nektek lakótelepet, de aztán semmi malackodás!
Megnyílt a Fővárosi Állatkert legújabb fejlesztése, a Holnemvolt Vár
Kutyajó élmények – Átadták a kutyás élményparkot a Ligetben + videó
Kistelegdiék nyerték meg az elektromos autót
Fenntarthatósággal küzdenek a városrobbanással Indiában
Három szuperkórház-pályázat jön
És mégis forog ... – videó
Függőleges falu épül Párizsban
Az XTU építészei amorf, algával borított tornyai - videó
A pályázat nem sikerült, sebaj, megismételjük!Kérjük értékelje a cikket:    -2:   -1:   1:   2: