sebesp | 2017.11.27
A János-hegyi kilátó magasságában, Fendi vagy Bentley bútorokkal berendezett lakások, saját borospince az alagsorban. Marcel Wanders holland sztártervező és a balerinából lett dizájner és dizájnerből lett üzletasszony Asztalos Gabriella a luxus luxusát alkotják meg az egykori budapesti Napfény hotelben, a Svábhegy tetején.

Az Eötvös út, Fülemile út és Őzike út által határolt telken lévő épület a hatvanas években épült, korábban a Magyar Iparszövetség alapítványa tulajdonában szállodaként működött. A 70 szobás, 4200 négyzetméteres épület 8500 négyzetméteres telken áll. 2006-ban megszerezte a Quaestor-csoport, akik egészséges életmód-központként működtették volna. A cégcsoport csődje után képbe került jelenlegi tulajdonosnak más tervei vannak, luxusapartmanokat terveznek kialakítani az épület falain belül.

A BudaBaroN a 12. kerület egyik legszebb, legmagasabb pontján valósulhat meg. A tervezett húsz apartman olyan színvonalat céloz meg, ami újdonság lesz budapesten. Például a vevő kérésére a lakását akár A-tól Z-ig a csúcsok csúcsát képviselő Fendi vagy Bentley bútorokkal rendezik be. De ha ízlésének jobban megfelel, kérheti a visszafogott eleganciát képviselő Trussardi stílusát, vagy a klasszikus Ritz Paris miliőt is. Ha inkább extravagánsra vágyik, Marcel Wanders márkája, a Moooi is ott lesz a kínálatban.

A tervek szerint 150-250 négyzetméteres lakások készülnek majd, de egyelőre még minden rugalmas, lehetnek akár sokkal nagyobbak is. A földszinti lakásokhoz 400500 négyzetméteres saját kert tartozik majd, a középső szinten 200400 négyzetméteres óriásteraszok lesznek, a 25. szinteken meg a Margit-szigettől a Citadelláig terjedő elképesztő fullpanoráma lesz a kuriózum.

A végeredményt természetesen a vevők igényei is formálják majd, de #BudaBaron hashtag alatt az Instagramon azt írják, hogy a BudaBaron "félelmetesen kreatív és szégyentelenül fényűző" luxusszállásokat kínálnak.


Forrás: Forbes.hu  / Turizmus.com
 

A szerző legújabb cikkei




Hírlevél feliratkozás >>>>


Konferencianaptár


Építési megoldások